MetallicGR

Ανανέωση συνδρομών με Tokens στο WoW

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανανέωση συνδρομών με Tokens στο WoW]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG] Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, από την Τετάρτη 8 Απριλίου οι παίκτες του World of Warcraft θα μπορούν να ανανεώνουν τις συνδρομές τους χρησιμοποιώντας το χρυσάφι που έχουν κερδίσει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Battle.net, τα Tokens θα είναι διαθέσιμα έπειτα από σχετική συντήρηση, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί γύρω στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Κάθε Token θα κοστίζει $20 στο in-game shop και θα είναι δυνατό να πουληθεί μέσω του Auction House, με τιμή εκκίνησης 30.000 gold. Η τιμή θα αλλάζει, ανάλογα με τη ζήτηση και για την ώρα στους παίκτες θα επιτρέπεται να αγοράζουν μόνο 10 tokens ανά 30 ημέρες.

Αρχικά, ο μηχανισμός θα είναι διαθέσιμος μόνο στη Β. Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και τη Ν. Ζηλανδία, ενώ σταδιακά θα προστίθενται και άλλες περιοχές. Τα Tokens έχουν μεγάλη απήχηση στο EVE Online, όμως όταν η Blizzard θέλησε να τα εισάγει στο Diablo 3 μέσω του Auction House, το εγχείρημά της στέφθηκε με αποτυχία. Για να δούμε τώρα πως θα τα υποδεχτούν οι παίκτες του WoW.

[img_alt=Ανανέωση συνδρομών με Tokens στο WoW]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44345.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now