MetallicGR

Η Microsoft βάζει τέλος στο Windows Media Center

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft βάζει τέλος στο Windows Media Center]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η αυλαία πέφτει για το Windows Media Center το οποίο δε θα βρίσκεται σε καμία έκδοση των Windows 10.

Ο εκπρόσωπος της Microsoft και υπεύθυνος για το πρόγραμμα των Insider Gabriel Aul, δήλωσε πως η εν λόγω απόφαση πάρθηκε επειδή "υπήρχε μικρό ενδιαφέρον από τους χρήστες". Όπως επισήμανε και στο Twitter του, ο μόνος λόγος που μερικοί χρησιμοποιούσαν το Media Center ήταν για την προβολή DVDs, όμως όπως ανέφερε, "θα βρούμε διαφορετικό τρόπο προβολής DVD για όσους ενδιαφέρονται".

Αν και η είδηση μπορεί να "σοκάρει" μερικούς, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ έκδοση Windows 8.1 με το Media Center προεγκατεστημένο αλλά μόνο μετά την αγορά του Pro Pack των $99, ενώ όσοι είχαν την Win8.1 Pro έκδοση έπρεπε και πάλι να διαθέσουν άλλα $10 για να λάβουν το πολυπόθητο Media Center.

[img_alt=Η Microsoft βάζει τέλος στο Windows Media Center]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45323.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now