MetallicGR

Το πρότυπο Ultra HD Blu-ray τελειοποιήθηκε

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το πρότυπο Ultra HD Blu-ray τελειοποιήθηκε]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Η Blu-ray Disc Association ανακοίνωσε την τελειοποίηση του προτύπου Ultra HD Blu-ray.

Το Blu-ray μέχρι στιγμής αποτελεί τον μόνο τρόπο για να προβάλλουμε υλικό υψηλής ευκρίνειας στην συμβατή οθόνη μας όμως με την είσοδο των UHD τηλεοράσεων στην αγορά, το πρότυπο που κοντεύει τα 10 χρόνια παρουσίας αρχίζει να γίνεται ανεπαρκές. Η Blu-ray Disc Association, ο σύνδεσμος που αναπτύσσει το πρότυπο ανακοίνωσε την τελειοποίηση του Ultra HD Blu-ray Disc το οποίο αναμένεται να εξαλείψει το πρόβλημα που δημιουργείται με τις UHD τηλεοράσεις.

Η ανάλυση Ultra HD κυμαίνεται μέχρι τα 3840 x 2160 pixels και αναμένεται να ωθήσει την ευκρίνεια σε νέα επίπεδα αυξάνοντας παράλληλα και την εμπειρία προβολής. Η αγορά θα κατακλυστεί επίσης με νέους Ultra HD Blu-ray players οι οποίοι θα είναι συμβατοί με τους τωρινούς Blu-ray δίσκους, μια συλλογή που φτάνει μέχρι και τους 10.000 τίτλους.

[img_alt=Το πρότυπο Ultra HD Blu-ray τελειοποιήθηκε]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45610.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Blu-ray... μεγάλη επιτυχία... και οι πέντε ξεχασμένοι που τα αγόραζαν @ USA το γύρισαν στο Netflix και αράξανε.

Στο ίδιο ράφι με τα laserdisc και αυτοί...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now