MetallicGR

Livestreaming στα 60FPS προσφέρει το YouTube

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Livestreaming στα 60FPS προσφέρει το YouTube]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η Google, στη προσπάθειά της να κάνει το YouTube περισσότερο ανταγωνιστικό, δίνει τη δυνατότητα livestreaming στα 60 frames per second στη δημοφιλή υπηρεσία βίντεο YouTube.

Το χαρακτηριστικό ξεκινά άμεσα στην εν λόγω πλατφόρμα και απαιτεί έναν HTML 5 browser για να τρέξει. Μέχρι στιγμής, ο κύριος ανταγωνιστής της εταιρείας είναι το Twitch, ενώ η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει τις φήμες για "στροφή της υπηρεσίας στα eSports". Παράλληλα γίνεται γνωστό, πως η Google εργάστηκε στενά με άλλες εταιρείες του χώρου όπως η Elgato και η XSplit για την ανάπτυξη ειδικού λογισμικού για το livestreaming. Έτσι, οι επιλογές που παρέχονται είναι 720p60 καθώς και 1080p60 για αρκετά ομαλή εικόνα σε γρήγορα κινούμενα θέματα, ενώ σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία, θα παρέχεται κανονικά 30fps mode.

[img_alt=Livestreaming στα 60FPS προσφέρει το YouTube]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45903.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να δω πως θα φαίνεται με τα 800kbps που έχω ένα παιχνίδι Battlefield :hehe:

Για να μην αναφερθώ στο ping που θα πάει στα 1500ms και θα φάω kick από το autoadmin...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now