MetallicGR

Η Colorful θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Colorful θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35421.jpg[/NEWS_IMG] Όλα αυτά μέσα στο 2015 καθώς αναμένεται να περάσει και την ASUS για να βρεθεί πίσω από την πασίγωνστη Palit Microsystems.

Η Κινέζικη Colorful έχει σημειώσει ανοδική πορεία μέσα στο έτος και ξεκίνησε από τα τέλη του 2014, φτάνοντας να αποστέλλει στην αγορά μέχρι και 500,000 κάρτες γραφικών το μήνα. Η αγορά της Κίνας δε φαίνεται να έχει υποστεί κάποια μείωση στις αποστολές των καρτών γραφικών σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Ηπείρους και κάθε χρόνο φεύγουν από τα εργοστάσια των μεγάλων κατασκευαστών όπως η Galaxy, η Zotac και η Colorful περίπου 16 με 17 εκ. μονάδες που αντιστοιχούν στο 50% της παγκόσμιας παραγωγής.

Η εταιρεία έχει ήδη στο χέρι την τρίτη θέση από την MSI, την GIGABYTE και την ZOTAC με τη τελευταία να διαγράφει μια επίσης ανοδική πορεία απειλώντας τις δύο πρώτες μέχρι το τέλος του 2015. Ταυτόχρονα, οι μητρικές που παράγει η Colorful έχουν την ίδια ανοδική τάση για το έτος και οι αναλυτές πιστεύουν ότι δε θα αργήσει η ώρα που θα αναμετρηθεί με τις μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως οι ASUS και GIGABYTE.

[img_alt=Η Colorful θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44264.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now