MetallicGR

Η MSI ετοιμάζει νέα Krait Gaming μητρική για το Z170 chipset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI ετοιμάζει νέα Krait Gaming μητρική για το Z170 chipset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi11.jpg[/NEWS_IMG] Με ημερομηνία εμφάνισης μέσα στον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, μαζί με τους Skylake επεξεργαστές που θα υποστηρίζει.

Η σειρά Krait θα λάβει αρκετά σύντομα ένα νέο μέλος και συγκεκριμένα για το LGA 1151 socket και τους Skylake επεξεργαστές που θα εμφανιστούν μέσα στον Αύγουστο. Η νέα gaming μητρική της MSI θα έρχεται με τέσσερα DDR4 DIMM slots με υποστήριξη 64GB RAM. Θα χρησιμοποιεί το γνωστό λευκό και μαύρο χρώμα που χαρακτηρίζει όλες τις μητρικές της σειράς και θα συνοδεύεται από μερικές χρήσιμες λειτουργίες όπως την Killer E2205 gigabit Ethernet, το κύκλωμα ήχου AudioBoost 3 καθώς και μια M.2 υποδοχή για να τοποθετήσετε το drive νέας γενιάς. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη μητρική υπάρχει μια PCI (εκτός από την τρίτη PCI-Express 3.0 x16) οι οποίες συνδέονται με το PCH και προσφέρουν επιπλέον χώρο για εγκατάσταση διάφορων καρτών επέκτασης.

Τέλος, η MSI Z170 Krait Gaming αναμένεται να βρεθεί στο "πρώτο κύμα" των ανακοινώσεων για το LGA 1151 socket της Intel μέσα στον Αύγουστο αυτού του έτους.

[img_alt=Η MSI ετοιμάζει νέα Krait Gaming μητρική για το Z170 chipset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture49566.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now