MetallicGR

Η Windows 10 Mobile 10166 βγαίνει στο slow ring

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Windows 10 Mobile 10166 βγαίνει στο slow ring]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του πριν τον Σεπτέμβριο.

Η Windows 10 Mobile 10166 έκδοση έγινε διαθέσιμη στο Slow Ring και μέχρι στιγμής δείχνει πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και επικεντρώνεται στην ποιότητα και στις βελτιώσεις για την καλύτερη λειτουργία του στις συμβατές συσκευές. Συγκεκριμένα διορθώθηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζαν χρήστες με την lock screen των συσκευών τους όπου πάγωνε ολόκληρο το τηλέφωνο ενώ ακόμα και τα dowloads από το Windows Store έχουν γίνει πιο σταθερές καθώς δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που έβλεπαν τα πακέτα να αρνούνται να εγκατασταθούν.

Τέλος, σημειώνεται ότι η πρώτη φορά που είδαμε την εν λόγω build διαθέσιμη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μόνο στους χρήστες που έχουν ενεργοποιημένο το Fast Ring στις συσκευές τους.

[img_alt=Η Windows 10 Mobile 10166 βγαίνει στο slow ring]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture50092.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now