MetallicGR

Φήμη: Επενδυτές θα αγοράσουν το 20% της AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη: Επενδυτές θα αγοράσουν το 20% της AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρονται στην επένδυση που πρόκειται να κάνει η εταιρεία Silver Lake στην AMD.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες μιλούν για την εξαγορά του 20% της γνωστής εταιρείας σχεδίασης μικροεπεξεργαστών, κάτι που θα βοηθήσει και στην χρηματοδότηση αλλά και την υποστήριξη στο μέλλον. Οι πληροφορίες έρχονται από το Fudzilla όμως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Η AMD εναποθέτει τις ελπίδες της στους νέους επεξεργαστές της σχεδίασης Zen που αποτελούν έργο του αρχιμηχανικού της εταιρείας Jim Keller, γνωστό από τους Athlon 64, ενώ ο Raja Koduri θα αναλάβει το Radeon Technologies Group αποκλειστικά για τις κάρτες γραφικών της εταιρείας.

[img_alt=Φήμη: Επενδυτές θα αγοράσουν το 20% της AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52431.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολα τα πράγματα. Διαχωρισμοί, εξαγορές. Στο wan show (linustechtips) είχαν πει ότι η AMD είχε και ενίσχυση σε μετρητά από κάποια ρευστοποίηση. Χωρίς εργοστάσια και ελπίδες για ανάκαμψη σε 2 χρόνια; Κρίμα γιατί η αγορά χρειάζεται τον ανταγωνισμό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now