MetallicGR

Στα $234 εκτιμάται το κόστος κατασκευής του iPhone 6S της Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα $234 το κόστος κατασκευής του iPhone 6S της Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Οι πρώτες εκτιμήσεις για το κόστος του νέου iPhone εμφανίζονται από τους αναλυτές.

Το νέο iPhone 6S της Apple διαθέτει μερικά νέα και αξιόλογα χαρακτηριστικά και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το iPhone 6, όπως αποκαλύφθηκαν στο Apple Event πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με την ανάλυση, το εκτιμώμενο κόστος του iPhone 6S ανέρχεται σε 234 δολάρια, μόλις 11.2 παραπάνω από το iPhone 6. Η έκδοση που συγκρίνεται είναι των 64GB. Το κόστος φαίνεται να έχε αυξηθεί λόγω της νέας κατασκευαστικής μεθόδου και ελαφρώς για τα νέα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν καθώς και η τεχνολογία force touch την οποία δανείζεται από το φετινό MacBook. Η ανάλυση περιλαμβάνει και άλλα μοντέλα της Apple όπως το iPhone 5S, ενώ η λίστα των υλικών αναμένεται προς το τέλος του μήνα.

[img_alt=Στα $234 το κόστος κατασκευής του iPhone 6S της Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52433.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Γιατί? Για να τους ζητήσεις να σου το δώσουν προσφορά?

για να δω σε ποσες δεκαετιες θα ξεπληρωσω το δανειο που θα παρω για να αγορασω ιφονε

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now