MetallicGR

Η διπύρηνη Fiji κάρτα γραφικών της AMD είναι προ των πυλών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η διπύρηνη Fiji κάρτα γραφικών της AMD είναι προ των πυλών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Διέρρευσε σχετικό έγγραφο που δείχνει την κάρτα με τους δύο Fiji XT πυρήνες να ταξιδεύει από τα κεντρικά της AMD στον Καναδά.

Οι πληροφορίες μάλιστα μιλούν για την ημερομηνία ανακοίνωσης της κάρτας η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του έτους. Η κάρτα της AMD θα χρησιμοποιεί δύο πυρήνες Fiji XT που βρίσκουμε στο εσωτερικό μιας R9 Fury X ενώ η ονομασία της λέγεται πως θα είναι R9 Fury X2. Εκτός αυτού του ονόματος, αυτό που ακούγεται παράλληλα είναι και το R9 Gemini. Η AMD επιλέγει για άλλη μια φορά την Cooler Master για τη ψύξη της κάρτας με δύο block ενώ δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα φωτογραφίες της κάρτας με το πλήρες shroud. Εφόσον οι πηγές επαληθευτούν η κάρτα που θα κυκλοφορήσει θα διαθέτει 8192 stream processors, με τις θεωρητικές επιδόσεις της να ανέρχονται συνολικά σε 17.2 TFlops.

[img_alt=Η διπύρηνη Fiji κάρτα γραφικών της AMD είναι προ των πυλών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48566.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now