MetallicGR

Τα Windows θα είναι τρίτο OS μέχρι το 2017

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Windows θα είναι τρίτο OS μέχρι το 2017]http://www.hwbox.gr/images/news_images/software.jpg[/NEWS_IMG] Αναλυτές πιστεύουν πως μέχρι το 2017 τα Windows της Microsoft θα είναι το τρίτο λειτουργικό σύστημα σε πωλήσεις νέων συσκευών.

Συγκεκριμένα οι αριθμοί αναφέρουν πως το Android κατακτά την πρώτη θέση σε πωλήσεις νέων συσκευών με τα Windows να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση με 308 εκ. συσκευές, με ποσοστό 13% επί του συνόλου, που είναι 2.4 δις συσκευές. Τα iOS και OS X της Apple κατακτούν την τρίτη θέση της κατάταξης με 298 εκ. συσκευές κάτι που σύμφωνα με αναλυτές της Gartner θα αλλάξει το 2017. Τότε, η Microsoft και πιο ειδικά τα Windows θα πέσουν στη τρίτη θέση ενώ η πτώση είναι εμφανής ήδη από φέτος. Το 2017 το Android θα απολαμβάνει τη πρώτη θέση με 1.6 δις συσκευές στην αγορά, κι η Apple θα σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση με 326,6 εκ. ενώ τα Windows θα μείνουν στάσιμα σε απόσταση αναπνοής, συγκεντρώνοντας 325,9 εκ. συσκευές. Σημειώνεται πως ο συνολικός αριθμός των συσκευών αναμένεται στα ίδια επίπεδα με φέτος, δηλαδή 2.4 δις.

[img_alt=Τα Windows θα είναι τρίτο OS μέχρι το 2017]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53589.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now