MetallicGR

Ο Phil Rogers, εταιρικός συνεργάτης της AMD, μεταβαίνει στην NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Phil Rogers, εταιρικός συνεργάτης της AMD, μεταβαίνει στην NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Μετά τον αρχιμηχανικό Jim Keller, έρχεται η σειρά του συνεργάτη της AMD, Phil Rogers να αφήσει την εταιρία, για χάρη της... NVIDIA.

Ο Phil Rogers βρισκόταν στην εταιρία 21 έτη και τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε τη θέση του εταιρικού συνεργάτη. Η AMD μάλιστα είχε τονίσει τον σημαντικό ρόλο που έπαιζε στην εταιρία κυρίως για τη συνεισφορά του HSA (Heterogeneous System Architecture) καθώς και πολλών ακόμα. Ο Phil Rogers προσελήφθη από την NVIDIA στη θέση του Chief Software Architect για το τμήμα Compute Server όπως αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ το LinkedIn. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια για τη AMD καθώς πριν από μερικές εβδομάδες, ο Jim Keller, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επεξεργαστών Zen αποχώρησε από την εταιρία για την επιδίωξη νέων ευκαιριών.

[img_alt=Ο Phil Rogers, εταιρικός συνεργάτης της AMD, μεταβαίνει στην NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54046.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now