MetallicGR

Στη Samsung εργάζεται πλέον ο Jim Keller

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στη Samsung πήγε ο jim Keller σύμφωνα με αναφορές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Ο πρώην μηχανικός της AMD μεταβαίνει στη Samsung, σε αντίστοιχη θέση στον τομέα των SoC.

Οι αναφορές μιλούν για τον Jim Keller, ο οποίος κατέχει πλέον τη θέση του αρχι-μηχανικού στο RnD τμήμα των SoC της Samsung. Έχοντας στη πλάτη του, επιτυχίες όπως τις αρχιτεκτονικές K7, Κ8 και πρόσφατα του Zen της AMD, κέντρισαν το ενδιαφέρον της γνωστής Κορεάτικης εταιρίας, μετά την αποκάλυψη πως φεύγει από την AMD. Στο ιστορικό του βρίσκουμε όχι μόνο τους επεξεργαστές της AMD, αλλά και τους A4, A5, για τον κολοσσό που ακούει στο όνομα Apple.

Στη νέα του θέση, ο Keller καλείται να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, όπως ο ίδιος επιδιώκει μετά την αποχώρησή του από την AMD, βοηθώντας την Κορεάτικη εταιρία να αναπτύξει τα μελλοντικά της System on Chip.

[img_alt=Στη Samsung πήγε ο jim Keller σύμφωνα με αναφορές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54394.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ο πρώην μηχανικός της AMD εργάζεται πλέον για τη Samsung σε αντίστοιχη θέση.

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δλδ το s7 ή το note 6 μου θα είναι happy medium και θα έχει 150 θεωρητικά χαρακτηριστικά? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Θα ναι τόσο all arround συσκευές, μετά θα έχει δικαιολογία και ο [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] να γράφει @#$!@ για το iphone και δεν θα έχω να του πω και τίποτα! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now