MetallicGR

ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7, μητρική για όλες τις απαιτήσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7, μητρική για όλες τις απαιτήσεις]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock2.jpg[/NEWS_IMG] Ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς Gamers, η νέα πρόταση της ASRock χτίζεται με βάση το Z170 chipset της Intel.

Η μητρική εφοδιάζεται με το LGA 1151 socket της Intel το οποίο υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές Core 6ης γενιάς, ενώ με το πλούσιο κύκλωμα τροφοδοσίας θα καλύψει ακόμα και αυτούς που θα "ξεζουμίσουν" κάθε ρανίδα ισχύος από το CPU. Η ASRock συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα ποιοτικά υλικά Super Alloy αλλά και τη νέα ενίσχυση Gaming Armor. Παράλληλα, μπορεί να τρέξει τις RAM σε ταχύτητες έως DDR4 3866+(OC). Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι και οι τέσσερις PCIe x16 υποδοχές για κάρτες γραφικών οι οποίες πλαισιώνονται από τις PCIe 3.0 x1, 1 PCIe 2.0 x1, 1 Half-size Mini-PCIe για υποστήριξη πολλών και διαφορετικών συσκευών.

Το κύκλωμα του ήχου βασίζεται στο γνωστό Purity Sound™ 3 chip με 7.1 κανάλια ήχου ενώ το Z170 Chipset παρέχει στον χρήστη 10 SATA III, 3x SATA Express και 3 Ultra M.2 για ταχύτατους SSD (συμπεριλαμβάνεται και το U2 kit για Intel 750 Series SSD). Από το bundle δε λείπουν και οι USB 3.1 θύρες, μια εκ των οποίων Type-C ενώ τέλος, εξοπλίζεται με Dual gigabit Intel LAN θύρες.

[img_alt=ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7, μητρική για όλες τις απαιτήσεις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54570.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now