MetallicGR

HWBOT: Οι κανόνες για benching με Intel Skylake επεξεργαστές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HWBOT: Οι κανόνες για benching με Intel Skylake επεξεργαστές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture44580.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του HWBOT επιτρέπονται κανονικά τα Windows 8, 8.1 και 10 μόνο σε συστήματα με Intel Skylake επεξεργαστές.

Ο γενικός κανόνας όσον αφορά τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα είναι πως δεν επιτρέπονται κυρίως στις καινούριες στις οποίες παρατηρούνται αλλοιωμένα αποτελέσματα σε μετροπρογράμματα όπως το Super Pi. Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί μόνο στα νεότερα λειτουργικά συστήματα (8, 8.1 και 10) αλλά όχι στην πλατφόρμα των Skylake και αυτό διότι το base clock είναι πλέον απομονωμένο από τα υπόλοιπα υποσυστήματα εντός του επεξεργαστή όπως το PCIE bus.

Το HWBOT έχει αναρτήσει ένα σχετικό chart το οποίο αναφέρεται στα μετροπρογράμματα που μπορούν να παίξουν κανονικά με νέα Windows και τις Server παραλλαγές. Επιπρόσθετα, γίνεται και μια υπενθύμιση για την χρήση των Enginnering Samples, δηλαδή των επεξεργαστών-δείγματα. Οι Elite overclockers, που υποστηρίζονται ή πολλές φορές τυγχάνει να εργάζονται σε μια από αυτές, μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά ES CPUs με ενεργούς πόντους ενώ όλοι οι υπόλοιποι overclockers θα μπορούν να παίξουν μόνο μόλις περάσει η γενιά τους. Φέρνοντας ένα απλό παράδειγμα, αρκεί να πούμε πως αυτή τη στιγμής, ένας ES Core i7 4790K μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά από κάποιον overclocker στο HWBOT έχοντας ενεργούς τους πόντους του σε κάθε αποτέλεσμα. Την ίδια μοίρα έχει και το ακυκλοφόρητο hardware, ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ES CPUs και Unreleased HW απαγορεύεται δια ροπάλου από κάθε Διαγωνισμό στο HWBOT.org.

[img_alt=HWBOT: Οι κανόνες για benching με Intel Skylake επεξεργαστές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54692.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now