MetallicGR

Η ASUS επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός δικού της AR Headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός δικού της AR Headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus5.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τον CEO της ASUS Jerry Shen, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Η συγκεκριμένη είδηση "ηχεί" σαν deja vu στα αυτιά και τα μάτια μας, η ASUS επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει ένα headset επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) σε συνεργασία με την Microsoft με βλέψεις να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Αρχικά, έχει αναφερθεί πως το headset θα είναι μια πιο φθηνή έκδοση του HoloLens της Microsoft το οποίο έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε δράση.

Το headset επαυξημένης πραγματικότητας είναι μια τεχνολογία που διαφέρει σε συγκεκριμένα σημεία σε σχέση με το VR (virtual reality aka εικονικής πραγματοικότητας) με πιο σημαντικό το γεγονός ότι με ένα AR ανοίγονται νέοι ορίζοντες όσον αφορά την αλληλεπίδραση που έχουμε με αντικείμενα ή τον διαφορετικό τρόπο που μπορούμε να χειριστούμε ένα παιχνίδι.

[img_alt=Η ASUS επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός δικού της AR Headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55061.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now