MetallicGR

Νέο monoblock για μητρικές GIGABYTE Z170 λανσάρει η EKWB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο monoblock για μητρικές GIGABYTE Z170 λανσάρει η EKWB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte33.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο μεγάλο σε διαστάσεις water block είναι συμβατό με τρεις αρχικά μητρικές της GIGABYTE που εξοπλίζονται με το Z170 Chipset.

Με την έλευση του LGA-1151 και την επιστροφή των φάσεων τροφοδοσίας στις μητρικές, η ψύξη του συγκεκριμένου τμήματος έγινε επιτακτική για τους κατασκευαστές μητρικών. Η EK Water Blocks, η γνωστή εταιρία σχεδίασης και κατασκευής custom και all in one υδροψύξεων αποκάλυψε ένα νέο Monoblock που είναι συμβατό με τις GA-Z170X-UD5 TH, GA-Z170X-Gaming 5, GA-Z170X-Gaming 7 της GIGABYTE, για να την τοποθετήσετε στο δικό σας custom loop.

Η βάση του, κατασκευάζεται από ηλεκτρολυτικό χαλκό και χρησιμοποιεί τη μηχανή ψύξης του πασίγνωστου EK-Supremacy EVO. Επιπλέον, υπάρχει και ειδικό σημείο σε σχήμα "Γ" που αναλαμβάνει την ψύξη των MOSFET με το ψυκτικό υγρό να περνάει μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μικρο-κανάλια "high flow". Το Monoblock είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζει την M.2 που βρίσκεται κοντά στο socket στις Gaming 7 και Gaming 5 μητρικές της εταιρίας. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις Nickel 119.95?EK-FB GA Z170X Monoblock - Acetal+Nickel 119.95?.

[img_alt=Νέο monoblock για μητρικές GIGABYTE Z170 λανσάρει η EKWB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55531.png[/img_alt]

[img_alt=Νέο monoblock για μητρικές GIGABYTE Z170 λανσάρει η EKWB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55530.png[/img_alt]

[img_alt=Νέο monoblock για μητρικές GIGABYTE Z170 λανσάρει η EKWB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55529.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

looking good! Επιτέλους βγάζει περισσότερα full cover και όχι μόνο για μια ROG ανά γενιά. Συνεχίζει να μου αρέσει η προσέγγιση της bitspower περισσότερο στον τομέα, αλλά καλό είναι να έχουμε επιλογές.

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο εάν είχε άσπρο πάτο και περνούσε απο μέσα κόκκινο υγρό θα ήταν τρελό :D

Δεν χρειάζεται άσπρος πάτος. Κολλάς ένα λευκό αυτοκόλλητο custom κομμένο ανάμεσα στο plexi και το μέταλλο. (το κολλάς στο plexi και το κάνεις να καλύπτει και τα o-ring για να φαίνεται μόνο το υγρό. Αυτό σκοπεύω να κάνω με λευκό αυτοκόλλητο με σχέδιο σε ένα custom full cover block ala bitspower στο λευκό και πορτοκαλί build.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now