MetallicGR

Ξεκινούν οι αποστολές των Lumia 950 (XL) στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ξεκινούν οι αποστολές των Lumia 950 (XL) στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Όσοι έχουν προπαραγγείλει τα νέα Lumia, αρχίζουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με τη παραλαβή τους.

Τα δύο high end μοντέλα που αποκάλυψε στο κοινό η Microsoft τον Οκτώβρη ξεκινούν να αποστέλλονται σύμφωνα με πληροφορίες στους τελικούς καταναλωτές. Η Microsoft είχε αναφέρει πως η διαθεσιμότητα θα ξεκινούσε μέσα στον Νοέμβριο, χωρίς κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Τα smartphones τελικά θα κυκλοφορήσουν στις 4 Δεκεμβρίου στην αγορά της Ευρώπης και θα διαφέρει από χώρα σε χώρα και ανάλογα με το κατάστημα. Για την ακρίβεια, αναφέρεται πως όσοι το προμηθευτούν από το Amazon, θα λάβουν δώρο ένα Microsoft Display Dock μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Τέλος, οι τιμές τους σε Ευρώ ανέρχονται στα 599? για το Lumia 950 και 699? για το Lumia 950 XL.

[img_alt=Ξεκινούν οι αποστολές των Lumia 950 (XL) στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53765.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

I know I'm ressurecting a dead post ΑΛΛΑ, μιας και ο αδερφός μου σκέφτεται να πάει προς το 950 (μέγας WP fan), θέλω να ρωτήσω αν κάποιος που το έχει, αξίζει όντως τα λεφτά του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now