MetallicGR

Η Xiaomi ετοιμάζει τα Smartphones Mi5 και Mi5 Plus

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Xiaomi ετοιμάζει τα Mi5 και Mi5 Plus Smartphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39279.jpg[/NEWS_IMG] Μέσα στον Γενάρη θα μπουν στη παραγωγή τα νέα handsets της Xiaomi που θα αντικαταστήσουν το Mi4.

Με πολλά νέα χαρακτηριστικά θα εφοδιάζονται τα πολυαναμενόμενα smartphones της Xiaomi, Mi5, Mi5 Plus και σύμφωνα με πηγές, η ημερομηνία κυκλοφορίας του, δηλαδή η 21η Ιανουαρίου συμπίπτει με την έναρξη της παραγωγής του Qualcomm Snapdragon 820 SoC, κάτι που υποδηλώνει ότι υπάρχει πιθανότητα τα νέα smartphones να φέρουν τον εν λόγω επεξεργαστή στο εσωτερικό τους. Τα smartphones ενδέχεται να εφοδιάζονται με το Android 6 Marshmallow λειτουργικό σύστημα ενώ το κόστος τους θα βρίσκεται στα 290? και 360? αντίστοιχα.

Περισσότερα χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά, πέρα του 3D αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και αναμένονται σύντομα, όσο πλησιάζουμε στην υποθετική ημερομηνία αποκάλυψης. Παράλληλα πηγές που αναφέρονται στις επιδόσεις, συγκρίνουν το αποτέλεσμα του νέου AnTuTu (περίπου 100 χιλιάδες) με τα σημερινά μοντέλα που έχουν τρέξει σε παλιότερη έκδοση που επιστρέφει μικρότερο σκορ.

[img_alt=Η Xiaomi ετοιμάζει τα Mi5 και Mi5 Plus Smartphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56454.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

( Πιο άκυρο σχόλιο απο το απο πάνω μου παίζει? :hehe: ) Τι έχει το σήμα και σε χαλάει?

Πράγματι ρε φίλε ΕΙΝΑΙ άσχετο αλλά με έτρωγε! Τι είναι το ->Mi<- ; Ποια λέξη ξεκινάει από αυτό; Γιατί το γράφουν έτσι; :hehe:

Όχι αλήθεια...! Φαντάζεσαι να έπαιρνες ένα VW και το σήμα να ήταν ένα ξέμπαρκο "Τ"; Δεν θα αναρωτιόσουν και εσύ;

Link to comment
Share on other sites

Ναι με αυτό το τρόπο μαθαίνει ο κόσμος ότι είναι xiaomi και το αναγνωρίζει...εδώ ολόκληρη apple βάζει ένα δαγκωμένο μήλο κ έχει όνομα της το μήλο!!

Ρε φίλε xiao-mi! xiaomi! :hehe:

Φαντάζεσαι να έπαιρνες ένα VW

Με έχασες τελείως, είπαμε κάνουμε π κ π καμιά μαμακία (iphone) αλλά εντάξει είπαμε...το μπιπ...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now