MetallicGR

Σε ανάπτυξη το νέο Battlefield

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε ανάπτυξη το νέο Battlefield]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Η DICE επιβεβαίωσε πως αφήνει πίσω της το Battlefront και ξεκινά την ανάπτυξη του νέου Battlefield 5.

Επιστροφή στις ρίζες υπόσχεται η DICE με το 5ο Battlefield. Η γνωστή εταιρεία ετοιμάζει την "επαναφορά" του πολεμικού τοπίου στη σειρά μιας και το Battlefront κυκλοφορεί ήδη. Τα παραπάνω αναφέρθηκαν από τον Dan Vaderlind, επικεφαλής της ανάπτυξης της DICE στο Twitter, ενώ ανέφερε πως το Battlefront δε θα "αφεθεί στη τύχη του" καθώς μια μικρότερη ομάδα συνεχίζει την ανάπτυξή του. Το επερχόμενο FPS παιχνίδι Battlefield θα κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές του 2016, μια περίοδος που ως γνωστόν είναι η ιδανική για την αγορά ενός νέου τίτλου.

Τα λεγόμενα του Vaderling, συμπίπτουν με αυτά που είχαμε δημοσιεύσει πάνω από έναν χρόνο πριν, όταν είχαμε αναφέρει πως το Hardlines θα σπάσει τη μονοτονία στο franchice και πως θα επιστρέψει στις ρίζες του.

[img_alt=Σε ανάπτυξη το νέο Battlefield]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56712.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πω πω, έφαγα νίλα καλή με το Hardline:@...., με έπεσαν τα μούτρα στο πάτωμα, ευτυχώς που δεν έκανα κίνηση να το πάρω...

Θέλω να δω έναν ωραίο τίτλο, χωρίς χαζό τεχνολογίες και αηδίες, νομίζω πως μπορούν να το κάνουν, υπάρχουν οπλικά συστήματα να πάρουν έμπνευση!

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με το Battlefield είναι το ίδιο ακριβώς που ισχύει σε όλα, ειδικά τα του θεάματος. Το ΧΡΗΜΑ.

Καλώς ή κακώς το CoD απευθύνεται σε πιό απλοϊκούς παίχτες και για αυτό κάνει (έκανε, γιατί το τελευταίο πήγε άπατο) μεγαλύτερους τζίρους. Οπότε, η DICE (με τη "συμβουλή" της ΕΑ φυσικά), έκανε το BF πιό εμπορικό, με αποτέλεσμα όσοι είχαμε αγαπήσει τα κλασσικά BF, να μας χαλάσει. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν πολλοί γεμάτοι servers σε BC2 & BF3 ακόμα.

Ένα άλλο πρόβλημα που υπήρξε είναι πως για να αναπτύξει το BF, συμβουλεύτηκε την κοινότητα. Σε ένα βαθμό αυτό ήταν σωστό, γιατί είδαμε σημαντικές αλλαγές στα τεχνικά θέματα. Όμως, οι κοινότητα, που το ενεργό της κομμάτι αποτελείται ως επί το πλείστον, από pro gamers, παίζουν κατά το 95% Assault/Support, με αποτέλεσμα αυτές οι δύο κλάσεις να γίνουν πολύ ισχυρές, ενώ οι Recon/Engineer να χάσουν σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων τους. Μπορώ να αρχίσω να αραδιάζω παραδείγματα, όπως πχ τα κόκκινα flashing leds στις νάρκες (!!!!!!!!), αλλά θα καταλήξει σεντόνι...

Προσωπικά έχω ΟΛΑ τα BF, αγορασμένα. Έπαιζα με τα 1942 αρκετά σε LAN, μετά έμεινα πίσω λόγω δουλειά και πήρα κάποια στιγμή το 2, κοκ. Το 4 ίσως να είναι αυτό που έπαιξα λιγότερο από όλα. Κάτι που χάλασε η παρέα που παίζαμε 3 (αρκετοί δεν αγόρασαν καν το 4), κάτι με τα σημαντικά bugs στην αρχή, κάτι με τις συνεχείς αλλαγές στη διάρκεια, ξενέρωσαν αρκετό κόσμο και πλέον αμφιβάλω για την ποιότητα του παιχνιδιού.

Τα προηγούμενα τα είχα προπαραγγελία και premium. Το 5 με βλέπω να το παίρνω σε προσφορά το Πάσχα κι ΑΝ έχω διαβάσει καλά σχόλια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now