MetallicGR

Lenovo Lemon 3: Έρχεται για να αντιμετωπίσει το νέο Xiaomi Redmi 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lenovo Lemon 3: Έρχεται για να αντιμετωπίσει το νέο Xiaomi Redmi 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35425.jpg[/NEWS_IMG] Ίδια τιμή και σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά έρχονται στο νέο handset της Lenovo και βρίσκει απέναντί του το Redmi 3 της Xiaomi.

Το Lenovo Lemon 3 ανταγωνίζεται στα ίσα την πρόταση της επίσης Κινέζικης Xiaomi και έρχεται με παραπλήσια χαρακτηριστικά και μόλις μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του δεύτερου. Έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και βασίζεται στο Snapdragon 616 chipset με 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το Lemon 3 διαθέτει δύο κάμερες, μια 13MP πίσω και μια 5MP στη πρόσοψη ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2,750mAh. Το τηλέφωνο υποστηρίζει πλήρως δίκτυα 4G LTE, dual SIM, WiFi, Bluetooth, GPS διπλά ηχεία, όλα αυτά με προτεινόμενη τιμή $105, δηλαδή κάτω από 100?.

[img_alt=Lenovo Lemon 3: Έρχεται για να αντιμετωπίσει το νέο Xiaomi Redmi 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57935.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή και το redmi note 3 εχει msrp 100$ αλλά πουλιέται 170-199?? Εκεί να περιμένουμε και το lemon δηλαδή?

Τα xiaomi πουλιούνται retail (στις τιμές που ανακοίνωσε) μόνο από Mi.com και Tmall και μόνο στην Κίνα. Όπου αλλού το δεις πληρώνεις καπέλο στον Κινέζο που το αγόρασε από εκεί και το πουλάει σε όποιον το θέλει και δεν μπορεί να το πάρει γιατί δεν πρόλαβε ή δεν του είναι διαθέσιμο (γεωγραφικά πχ) .

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Edited by FrOsT
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now