MetallicGR

Η Tt eSports βάζει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο Mouse της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Tt eSports βάζει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο Mouse της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ttesports.jpg[/NEWS_IMG] Ένας εναλλακτικός τρόπος να μπείτε στα Windows, έρχεται από το gaming τμήμα της Thermaltake το οποίο βάζει finger print scanner στο νέο Black V2 gaming ποντίκι της.

Ο αισθητήρας που βρίσκεται στο εσωτερικό είναι ο Synaptics IronVeil και η ορθογώνια επιφάνειά του έχει διαστάσεις 4 mm x 10 mm και μέχρι στιγμής είναι συμβατός με τα Windows 10 καθώς και από μερικές υπηρεσίες e-commerce, ενώ μπορείτε επίσης να κάνετε login σε γνωστές υπηρεσίες streaming και social media. Επιπλέον, ορισμένες υπηρεσίες gaming όπως το Steam, το Origin και μερικά MMO υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό για σύνδεση σε servers και πραγματοποίηση micro-transactions.

Το Black V2 κυκλοφορεί ήδη στην αγορά με προτεινόμενη τιμή $49.99 ενώ η έκδοση με τον αισθητήρα θα κοστίζει $10 επιπλέον και αναμένεται σύντομα στην αγορά.

[img_alt=Η Tt eSports βάζει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο Mouse της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58244.png[/img_alt]

[img_alt=Η Tt eSports βάζει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο Mouse της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58245.png[/img_alt]

[img_alt=Η Tt eSports βάζει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο Mouse της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58246.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ έξυπνο! Ειδικά για υπολογιστές που είναι έξω και μπορεί να χει πρόσβαση ο καθένας θα ήταν πολύ ωραίο να κάνεις log in όπως στο κινητό :)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ έξυπνο! Ειδικά για υπολογιστές που είναι έξω και μπορεί να χει πρόσβαση ο καθένας θα ήταν πολύ ωραίο να κάνεις log in όπως στο κινητό :)

Ναι αμέ αλλά...θα έχει και PIN άμα δεν πιάνει ο σένσορας? :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now