MetallicGR

Η Logitech φεύγει και επίσημα από την αγορά OEM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Logitech φεύγει και επίσημα από την αγορά OEM]http://www.hwbox.gr/images/news_images/logitech.jpg[/NEWS_IMG] Η αναγνωρισμένη Logitech ανακοίνωσε και επίσημα πως βγαίνει από την αγορά OEM ποντικιών.

Τον περασμένο Αύγουστο είχαμε δημοσιεύσει τις προθέσεις της εταιρίας, καθώς η αγορά OEM αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξη της Logitech. Συγκεκριμένα, η πίεση από τους ανταγωνιστές της, είχε ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ζήτηση από την αγορά.

Αν και η Logitech σταματά να ασχολείται με τα ποντίκια στην OEM αγορά, αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι μια αρκετά καταξιωμένη εταιρία στον χώρο των περιφερειακών, όντας μια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο, με περιφερειακά που βρίσκουν εφαρμογή σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartphones, tablets, laptop και πολλά ακόμη, κάτι που μπορείτε να δείτε στην τελευταία φωτογραφία.

[img_alt=Η Logitech φεύγει και επίσημα από την αγορά OEM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58373.png[/img_alt]

[img_alt=Η Logitech φεύγει και επίσημα από την αγορά OEM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58434.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

To πρώτο μου ποντίκι ήταν Logitech MousMan, έκτοτε όλα, αλλά σταμάτησα να παίρνω το 2010.

Τα 4 τελευταία που είχα, χάλασε σε όλα το αριστερό κουμπί. Το πρωτελευταίο μάλιστα (G700), μέσα σε 4 μήνες, το άλλαξα με εγγύηση και το επόμενο έπαθε το ίδιο και το έκανα refund.

Ψήνομαι όμως να πάρω το G502, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα γιατί το τωρινό μου, Mionix Naos 7000, με έχει βολέψει απίστευτα.

Link to comment
Share on other sites

Πάρε ένα απλό παλιό microsoft ρε αδερφέ να βρεις την υγειά σου (ιστορικό Wheel Mouse Optical :P) ... Πέρα απ'την πλάκα καλά έκανε, αν είχε θέμα παράγωγης, γιατί είναι κρίμα από μια τέτοια εταιρεία να παίρνεις προϊόν και σε 4 μήνες όπως λέει και το παλικάρι να βγαίνει πε!

Link to comment
Share on other sites

Τα σπάει λέμε

Δε διαφωνώ, αλλά τα πλεονεκτήματα σε σχέση με το 7000 είναι ελάχιστα, συν το θέμα του αν θα με βολέψει. Και δεν είναι λίγα τα λεφτά για να πειραματιστείς.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε υπομονή να βγει το 602 να στο πουλήσω μισοτιμής!!

Το βρίσκω 75? με τα μεταφορικά. Εσύ θα μου το δώσεις 95/2=47.5? και τα μεταφορικά για Ιρλανδία, 15-20?, άρα 60-65?

Δε συμφαίρει :P

Πέραν αυτού, ποντίκια/πληκτρολόγια δεν αγοράζω ποτέΣ μεταχείρω, γιατί σιχαίνομαι :)

Εδώ έχω ένα set Mionix Naos + CMStorm Quickfire για τη δουλειά και τα έχω μαζί μου όπου πάω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now