MetallicGR

Νέος Διαγωνισμός Case Modding από τη Cooler Master - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διαγωνισμός Case Modding από την Cooler Master]http://www.hwbox.gr/images/news_images/coolermaster2.jpg[/NEWS_IMG] Το Case Mod World Series 2016 καλεί όλους τους modders απ' όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους για να διεκδικήσουν US$30,000 σε μετρητά και πλούσια δώρα.

Ο 7ος κατά σειρά διαγωνισμός έχει και αρκετούς υποστηρικτές από τον χώρο του hardware και πιο ειδικά ASUS, Avexir, Dremel, NVIDIA και OCZ θα βρίσκονται στο πλευρό της Cooler Master καθ' όλη τη διάρκειά του. Οι κριτές καλούνται να αξιολογήσουν τα συστήματα με βάση την πολυπλοκότητα, τη σχεδίαση, την πρωτοτυπία και την τελική εμφάνιση του Case Mod. Όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς της Cooler Master, έτσι και σ' αυτόν, θα υπάρξουν τρεις μεγάλες κατηγορίες, Tower Mod από υπάρχοντα κουτιά της Cooler Master, Scratch Build το οποίο θα είναι φτιαγμένο από το μηδέν και τέλος το People's Choice, στο οποίο η κοινότητα θα ψηφίσει για το καλύτερο Case Mod και όχι οι κριτές.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα τελειώσουν στις 12 Ιουνίου. Περισσότερα διαβάστε εδώ.

INFOHUB - Cooler Master - CASE MOD | World series

[img_alt=Διαγωνισμός Case Modding από την Cooler Master]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58520.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Καλό το ότι συνεχίζουν τον διαγωνισμό και δίνουν κίνητρα για mods και βοηθάνε τους δημιουργικούς ανθρώπους. Μακάρι να γίνονται και άλλοι τέτοιοι διαγωνισμοί.

Επειδή όμως έλαβα μέρος πέρυσι και είδα τελικά τι έγινε, δεν νομίζω ότι είναι δίκαιος διαγωνισμός.

Και δεν το λέω από στεναχώρια ή κακία επειδή δεν κέρδισα κάτι. (Ακόμα και στο build log μου έγραψα ότι θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά, οπότε δεν θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο build του διαγωνισμού)

Ένα επιχείρημα έχω για να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι σωστός-δίκαιος διαγωνισμός. Το πρώτο βραβείο στα scratch build το πήρε ένα ημιτελές σύστημα

6b68e2d333d6872b605139b57ea8ad16-l.jpg

Στην εικόνα της ίδιας της coolermaster μέχρι σήμερα έχουν ακόμα το ημιτελές build. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ούτε καλώδια έχουν συνδεθεί σωστά, ούτε υπάρχει νερό στο loop.

Oh well...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now