GreeKpHantom

G3258 με Η81 ή Β85

Recommended Posts

Παιδες καλησπέρα μια γρήγορη ερωτηση απλως να κανω. Πιο chipset θα προτιμουσατε για τον γ3258. Η81 ή Β85. Ναι το ξερω οτι δεν ειναι και πολυ δυνατοι overclockers αλλα αυτα εχω και θελω να δω πιο ισως να αποδώσει καλύτερα. Θα τα δοκιμάσω μεν αλλα και η γνώμη σας μετράει. Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας τα εξής και χωρίς να θελω να μπω στην τσέπη σου, θα μείνω μόνο στην επιλογή του επεξεργαστή που ναι πραγματικά φθηνός και κανει αυτο που ζητάς. Για κατι άλλο πέρα απο αυτόν θα ήθελε να βάλεις και αλλα.

Αλλα στην επιλογή της μητρικής θα έλεγα πως πρέπει να το δεις λίγο αλλιώς γιατι με λίγα λεφτά παραπάνω πας σε z97, έχε το στο νου σου. ;)

Link to comment
Share on other sites

lol εχω καταφερει 5G με τον γ3258 και την χ81 απλως ηθελα και μια γνωμη. ναι το ξερω οτι θελω κατι καλυτερο ζ97 ή τουλαχιστον χ97 αλλ την β85 μαζι με αλλον εναν γ3258 μ την εδωσαν τσαμπα οποτε δεν ειναι θεμα. ευχαριστω για τις συμβουλες παντως

Link to comment
Share on other sites

Ο G3258 ως "ειδική" έκδοση εξαιρείται των περιορισμών στις περισσότερες μητρικές και clockάρει κανονικό. Απλά checkαρε τα specs (συνδέσεις, pcie κτλ) και πήγαινε σε κάποια οικονομική μητρική που να tickάρει τις απαιτήσεις σου.

Αρκεί να μην τον αγοράζεις σαν "μεταβατική" αγορά, γιατί κάπου παραπέρα θα σου πέσει "λίγη" η μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now