GreeKpHantom

Radeon Pro Duo - Η ονομασία της Radeon Fury X2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=[Radeon Pro Duo-Η κωδική ονομασία της FuryX2]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Στις 14 Μαρτίου η AMD θα λανσάρει την πολυαναμενόμενη FuryX2 με νέα κωδική ονομασία Radeon Pro Duo.

Η Radeon Pro Duo θα είναι μια κάρτα Radeon σειράς με FirePro δυνατότητες, γεγονός πολύ θετικό για αυτούς που παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή τους αλλά το πιό βασικό για τους Game Developers που χρειάζονται τον έξτρα πυρήνα καθώς και την περισσότερη και ταχύτερη Vram λόγω των απαιτήσεων των 3D Engines .

Η διπύρηνη Radeon Pro Duo φημολογείται ότι θα είναι η πιο γρήγορη κάρτα στην αγορά καθώς και ότι θα είναι η καλύτερη κάρτα στο VR Gaming. Είναι άγνωστο τι θα δανείζεται η κάρτα από τη FirePro σειρά GPU, όμως το videocardz.com εντόπισε λήμματα σχετικά με την ονομασία στο επίσημο site της AMD. Η κάρτα πιθανότατα να ανακοινωθεί αύριο με τη διαθεσιμότητα να ξεκινάει έναν με δύο μήνες αργότερα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά:

[img_alt=Radeon Pro Duo - Η κωδική ονομασία της Radeon Fury X2]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums774-picture60603.PNG[/img_alt]

[img_alt=Radeon Pro Duo-Η κωδική ονομασία της FuryX2]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums774-picture60602.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Μου θυμίζει κάποιος κάτ σχετικά με την λειτουργία των διπύρηνων καρτών??Πρέπει το crossfire/sli να είναι ενεργοποιημένο? Για να παίξουν και οι 2 πυρήνες δεν πρέπει να έχουν profiles τα games?

Link to comment
Share on other sites

Ότι ισχύει στο Crossfire/SLI, ισχύει και στις διπύρηνες. Συνήθως υπάρχει (σε αυτήν θα υπάρχει) ένα PLX που θα μοιράζει τα lanes από την υποδοχή και στους δύο πυρήνες. Εννοείται ότι θα πρέπει τα παιχνίδια να έχουν προφίλ, αλλιώς τρέχει μόνο η μία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now