MetallicGR

Η Pebble απολύει το 25% του εργατικού δυναμικού της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Pebble απολύει το 25% του εργατικού δυναμικού της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] 40 άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας Eric Migicovsky.

Η Pebble, μια εταιρία με ιδιαίτερη δράση στα smartwatches όλων των ειδών, ανακοίνωσε πως απολύει το 25% του εργατικού δυναμικού, που αντιστοιχεί σε 40 ανθρώπους. Ο λόγος που κρύβεται πίσω από την απόφαση είναι το στενό budget των επενδυτών, που δεν άφησαν την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας και έτσι η μόνη λύση ήταν η απόλυση μερικών εργαζομένων για τη διατήρηση της Pebble σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Από το 2012 όπου και η εταιρία ξεκίνησε την πορεία της στον ακόμη άγνωστο χώρο των έξυπνων "φορετών συσκευών", ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί ραγδαία και η Pebble βρίσκεται απέναντι από άλλες τεράστιες εταιρίες του χώρου όπως την Apple και το Watch της.

Το εάν θα συνεχίσει η Pebble να είναι ανταγωνιστική, θα το δείξει το άμεσο μέλλον, όμως αυτή τη φορά θα συνεχίσει να το κάνει με περίπου 120 εργαζόμενους συνολικά, αντί 160.

[img_alt=Η Pebble απολύει το 25% του εργατικού δυναμικού της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61134.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now