sosna

Αναβάθμιση Ram

Recommended Posts

Παίδες την βοήθειά σας παρακαλώ.

Στην Asus P5K/SE που έχω φοράω 2 γίγα αυτών http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=924415&Manufacturer=TeamGroup&category=69977727&catalog=20.

Με ενδιαφέρει να βάλω ένα κίτ των 4ρων γίγα,μάλλον αυτές http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130498&price=desc&x=30&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20.

H qualified vendors list της μητρικής μου όμως δεν αναφέρει κάτι για ντίμ των 2 γίγα,εδώ http://www.asus.com.tw/999/download/products/1705/1705_10.pdf.

Εσείς τι θα προτείνατε?Έως τα 90 ευρά κ να ανεβαίνουν σχετικά.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Γενικά ελάχιστες είναι οι φορές που είδα να υπάρχει ασυμβατότητα μνήμης με μητρικές (μόνο κάτι OCZ θυμάμαι τελευταία). Η λίστα αυτή που βγάζουν οι κατασκευαστές μητρικών είναι λίγο...για το εφέ και μόνο.

Να σου πω και το άλλο - παίρνεις τις μνήμες, τις δοκιμάζεις. Σου κάνουν, τις κρατάς. Δε σου κάνουν, τις επιστρέφεις αφού είναι ασύμβατες με τη μητρική.

Αν και πραγματικά, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

H QVL είναι ενδεικτική. Δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί κάθε μητρική με όλων των ειδών τις μνήμες που υπάρχουν! Το αναφέρουν και οι κατασκευαστές αυτό. Και εγώ μόνο με κάποιες OCZ θυμάμαι ασυμβατότητα προ αμνημονεύτων ετών. Έκτοτε δεν έχω συναντήσει περίπτωση ασυμβατότητας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now