MetallicGR

Τα Windows 10 πιο δημοφιλή από τα 7 στο Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Windows 10 ξεπερνούν σε δημοφιλία τα 7 στο Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Στο καθιερωμένο μηνιαίο hardware survey της πλατφόρμας του Steam, τα Windows 10 64-bit βρίσκονται και επίσημα στην "καρδιά των Gamers".

Έχοντας κρατήσει την ανοδική πορεία τους το προηγούμενο διάστημα, τα Windows 10 (η 64-bit έκδοσή τους) είναι το λειτουργικό σύστημα που προτιμά η πλειοψηφία των gamers της υπηρεσίας Steam αφήνοντας πίσω τα Windows 7 64-bit. Ένας από τους λόγους που τα 64-bit έχουν μπει στη καθημερινότητα των gamers, είναι μιας και επιτρέπουν την αξιοποίηση πάνω από 4GB RAM που πλέον έχουν σχεδόν όλα τα νέα συστήματα.

Τα τελευταία χρόνια όμως τα 64-bit χρησιμοποιούνται ως "μονόδρομος" και για Gaming μιας και οι developers των AAA τίτλων, δημιουργούν τα παιχνίδια τους μόνο για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα όπου αξιοποιούνται καλύτερα συστήματα με "μπόλικη" RAM. Παράλληλα, με την έλευση του DirectX 12, ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Windows 10, αποτελεί μια αρκετά δελεαστική πλατφόρμα με υποστήριξη όλων των επερχόμενων παιχνιδιών με όλα τα χρήσιμα χαρακτηριστικά που προσφέρει στον τελικό καταναλωτή.

[img_alt=Τα Windows 10 ξεπερνούν σε δημοφιλία τα 7 στο Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61643.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now