MetallicGR

Και η SuperMicro στον χορό των high end Server με Pascal GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Και η SuperMicro στον χορό των high end Server με Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με το σχετικό slide που ήρθε στη δημοσιότητα δύο περίπου ώρες πριν την αποκάλυψη των Pascal στο GTC και δείχνει μερικές από τις βελτιώσεις που θα δούμε στη νέα αρχιτεκτονική.

Η Supermicro, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που σχεδιάζουν μητρικές κυρίως για την server αγορά, ετοιμάζει και αυτή τη δική της σειρά server υπολογιστών με Pascal κάρτες γραφικών καθώς βρίσκεται ήδη στο φετινό GTC 2016. Το ComputerBase επιβεβαίωσε και το γεγονός πως οι servers της SuperMicro θα φέρουν και το NVLink interface για τη σύνδεση των καρτών μεταξύ τους.

Επιπλέον, ένα νέο slide της NVIDIA έρχεται στο φως σχετικά με τις επιδόσεις σε εφαρμογές compute που θα έχουν οι νέες Pascal και συγκρίνει τις νέες κάρτες, με τις Tesla K40 και M40 στη βιβλιοθήκη deep learning, CUDA Deep Neural Network. Εκεί, η υπεροχή των Pascal είναι διακριτή καθώς είναι περίπου 10.5 φορές ταχύτερη από την K40 της ίδιας εταιρίας πετυχαίνοντας έτσι βελτιωμένη αποδοτικότητα σε απαιτητικές εφαρμογές και σκοπούς όπως του deep learning. Κλείνοντας, η αύξηση υπολογίζεται και σε 70% από την GM200 Maxwell "2ης γενιάς" της NVIDIA.

[img_alt=Και η SuperMicro στον χορό των high end Server με Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61702.png[/img_alt]

[img_alt=Και η SuperMicro στον χορό των high end Server με Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61701.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now