junior-21-

The Nvidia GTX 295 thread

Recommended Posts

Κοίτα να δεις, λογικά με ένα BIOS Update θα γίνεται δουλειά, εκτός κι αν ο κώδικάς του ψάχνει για κάποιο ID Code που θα έχουν ενσωματώσει στις κάρτες και σου ρίξει άκυρο.

Όποιος το δοκιμάσει θα μας πει - simple ;)

edit: Εν τέλει η EVGA μάλλον θα το κλειδώσει μέσω του site, θα πρέπει να έχεις κάνει register την κάρτα γραφικών με το S/N της. Με λίγα λόγια, αγοράστε EVGA (ή περιμένετε να βγάλουν κι οι άλλοι κάτι παρόμοιο).

Εγώ πάντως θα το σκεφτώ σοβαρά και ίσως την τιμήσω ;)

Link to comment
Share on other sites

Ότι lock και να βάλει η eVGA το σπάμε άνετα.

Για το NiBiToR δεν νομίζω Γιώργη, γιατί πρέπει να κάνει recode αρκετά πράγματα για να προσθέσει την δυνατότητα να παίζεις με τα registers των VRMs.

Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει και με ένα απλό πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί το I2C BUS ώστε να διαβάζεις και να γράφεις τους registers για το VRM.

Αν καταφέρω και βρω λίγο χρόνο το βραδάκι θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα γρήγορο προγραμματάκι για αυτή την δουλειά ;)

Link to comment
Share on other sites

Το Nibitor 4.9 το έχω παιδιά. Δεν είναι το ίδιο δυστυχώς για δύο λόγους. Πρώτον γιατί επιτρέπει αύξηση μέχρι 1,15v δηλαδή τρίχες...και δεύτερον γιατί θέλει bios update ενώ με το voltage tuner γίνεται σε πραγματικό χρόνο απ'ότι κατάλαβα.

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημέρωση

GTX295 και ASUS στα 433 ευρώ...

http://www.steel.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=3441&category_id=24&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=55

μη διαθέσιμο βεβαια...αλλά το έχουν στις τρελές προσφορές (γνωστή πρακτική για να βγαίνει πρώτο στο σκρουτζ) !!!

Link to comment
Share on other sites

Ακολούθως να ρωτίσω και εγώ κάτι,αυτη τη στηγμή έχω 2 χ GTX 280 AMP ZOTAC που δουλέυουν άψογα με αυτό το τροφοδοτικό: Hiper Type R MK II HPU-5Β880 Blue PSU (880W).

Σκεφτομαι να τις βάλω για πούλημα και να αγοράσω 2 x gtx 295 άραγε τις σηκώνει ή θα γονατίσει?

Thnaks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν μας πεις και το υπόλοιπο σύστημα δεν σου λέμε τίποτα. Πληροφοριακά σου λέω, ΜΗΝ πάρεις 2 x GTX295 για παιχνίδια, υπάρχουν σκηνές που το frame rate λόγω micro-stuttering (πιθανώς) πέφτει τραγικά. Φαντάσου ότι έχω μιλήσει με κάτοχο 2 x GTX295 (αν θέλει να βγει και να μιλήσει ανοιχτά :hehe:) ο οποίος μου είπε ότι προτιμούσε τις 2 x GTX285. Quad SLi = TOO MUCH ;) Εκτός αν παίζεις στα 2560 x 1600 π.χ. ...

Link to comment
Share on other sites

Mα και ο κάτοχος σε 2560 παίζει, αν μιλάμε για το ίδιο:hehe:

Άμα είναι για τρελό gaming σε τέτοια ανάλυση όπως είπε και ο Γιώργος καλύτερα 2x285(και αν πάρεις και αυτές με τα 2gb ακόμα καλύτερα)....Με τις 295 το παιχνίδι θα βλέπει μνήμη 869ΜΒ, ενώ με τις 285 2GB....AΛΛΑ επιμένω και λέω ότι με τις 280 σε sli είσαι ακόμα πολύ καλά...:D

Link to comment
Share on other sites

Mα και ο κάτοχος σε 2560 παίζει, αν μιλάμε για το ίδιο:hehe:

Ε λογικά ναι θα τον έχεις καταλάβει. Πάντως σου λέω, μου έχει πει ότι του έσπαγαν τα νεύρα. Λογικό μου φαίνεται, δεν πρέπει να γινόμαστε υπερβολικοί. Εγώ φανταστείτε δεν έχω κάτσει μπροστά σε μεγαλύτερη από 22άρα οθόνη (στου Pastel ήταν) ... 19άρα μου φτάνει και μου περισσεύει. Λες και θα bench-άρω ποτέ το Vantage Extreme Preset :P

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα!

Λεω να πειραξω λιγο την καρτα γραφικων μου.Τι προγραμμα χρεισιμοποιειται για gtx295??

Δοκιμασα το Ntune αλλα εχω προβλημα.Με το που παω να πατησω αποδοση στο μενu κολαει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα κρασαρει.Ετσι μετα εκανα επαναφορα συστηματος γιατι με uninstall δεν εφευγε με τιποτα..:)

Κανενα προγραμμα που να λειτουργει??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now