MetallicGR

Τον Ιούνιο το Blood and Wine DLC για το Witcher 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τον Ιούνιο το Blood and Wine DLC για το Witcher 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG] Διέρρευσε η ημερομηνία από το Πολωνικό στούντιο ανάπτυξης του The Witcher 3 αφήνοντάς μας να περιμένουμε διακαώς το επερχόμενο DLC.

Το DLC θα εκτυλίσσεται στο μέχρι τώρα άγνωστο Βασίλειο της Touissant, ένα έθνος εντός της της περιοχής του Nilfgaard που κουβαλά ένα σκοτεινό μυστικό προσθέτοντας έτσι περίπου 20 ώρες απολαυστικού gameplay στο The Witcher 3: Wild Hunt. Το Blood and Wine σύμφωνα με περσινή δήλωση της εταιρίας ανάπτυξης θα κυκλοφορούσε το πρώτο μισό του 2016 και η σημερινή διαρροή που αναφέρεται στην 7η Ιουνίου "επιβεβαιώνει" τα λεγόμενα, με την CD Project RED να παραμένει πιστή στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει. Βέβαια, η CPR δεν έχει επιβεβαιώσει την εν λόγω φήμη.

[img_alt=Τον Ιούνιο το Blood and Wine DLC για το Witcher 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62176.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Άντε να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένουμε;;; Μακάρι να είναι η τελική γιατί στην αρχή κάτι είχε ακουστεί για 26 Απριλίου και τώρα 7 Ιουνίου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now