MetallicGR

Το Kindle Oasis της Amazon επαναπροσδιορίζει το e-reader

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Kindle Oasis της Amazon επαναπροσδιορίζει το e-reader]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amazon.jpg[/NEWS_IMG] Η Amazon ανακοίνωσε ένα βελτιωμένο Kindle το οποίο έρχεται να προστεθεί στη κορυφή του lineup των e-readers της εταιρίας έχοντας όμως πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Το νέο Kindle Oasis βρίσκεται ήδη από χθες στο lineup ως το μεγαλύτερο μοντέλο των τριών που έχει διαθέσιμα. Το Oasis διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη 6 ιντσών, όπως όλα τα e-readers της Amazon, όμως αυξάνει τον αριθμό των LED σε 10 για "βελτιωμένη συνοχή στις σελίδες". Μεγάλο χαρακτηριστικό του Oasis είναι η εργονομική λαβή του που του επιτρέπει να είναι πιο σταθερό στο χέρι του αναγνώστη για περισσότερη ώρα, όσο αυτός απολαμβάνει το ηλεκτρονικό βιβλίο του εφαρμόζοντας έτσι μια ασύμμετρη εμφάνιση.

Επιπλέον, η μαγνητική δερμάτινη θήκη λειτουργεί και ως επιπλέον μπαταρία δίνοντας μερικές έξτρα ώρες χρήσης. Μάλιστα το Oasis είναι το ελαφρύτερο Kindle που έχει υπάρξει με βάρος που δε ξεπερνά τα 133.2g χωρίς όμως τη θήκη. Η διαθεσιμότητα ξεκινάει στις 27 Απριλίου με τιμή $289.99.

Introducing Kindle Oasis - Amazon Official Site - E-reader

[img_alt=Το Kindle Oasis της Amazon επαναπροσδιορίζει το e-reader]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62227.png[/img_alt]

[img_alt=Το Kindle Oasis της Amazon επαναπροσδιορίζει το e-reader]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62228.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now