Recommended Posts

Παιδια συγνωμη θα ηθελα να αναφερω κατι απλο δεν ξερω για τα ρολογια αλλα "υποτιθεται" οτι η σειρα 9xx ειναι συμβατη με dx12_1 σωστα?

Εδω καλα καλα δεν εχουμε δει κανενα προγραμμα να χρησιμοποιει 100% dx12_0. Οποτε να περιμενετε τα μοντελα ti γιατι βλεπω μεγαλη κοντρα...του χρονου ομως...!!!

Link to comment
Share on other sites

@konmarin άσχετο αλλά βλέπω την υπογραφή σου και δεν δουλεύει το dual channel στην μητρική σου, αμαρτία ρε φίλε!

Να πω την αληθεια την περιοδο που εφτιαξα το συγκεκριμενο μηχανημα ημουν χωρις δουλεια και απο τοτε 2010 ειμαι ανεργος, πουλησα οτι hardware ειχα για να το φτιαξω.Δεν μπορω να βρω μια σταθερη δουλεια, σε κρατανε για 6 μηνες το πολυ χωρις ενσημα και μετα εισαι σπιτι σου, να μην σου πω στην τελευταια συνεντευξη που πηγα τους "εκανα" αλλα μολις ακουσαν την ηλικια "θα σε ειδοποιησουμε..." και ακομα περιμενω...Τα εξοδα ειναι πολλα και εγω ειμαι ανεργος...Τελος παντων αν ειχα δουλεια της προκοπης θα ειχα και dual channel αλλα και την gtx 980 ti αλλα...βλεπεις ζουμε στην Ελλαδα...

Να σου πω την αληθεια δεν εχω παρατηρησει bottlenecks γενικοτερα ισως γιατι δεν εχω μεγαλες απαιτησεις.Επισης τωρα που εχουμε φτασει στις ddr4 και περιμενουμε τους zen εκτος του οτι δεν εχω χρηματα δεν πιστευω οτι αξιζει να ριξω αλλα χρηματα στο συγκεκριμενο μηχανημα θα προτιμουσα να μεινει ως εχει εκτος και αν καποιος φιλος μου ειχε και μου τις χαριζε οπως εχει γινει για αυτες που εχω τωρα.Θα προτιμουσα να φτιαξω καινουργιο με δικα μου χρηματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now