MetallicGR

Ο Exynos 8890 της Samsung στα τηλέφωνα της Meizu

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Exynos 8890 της Samsung στα τηλέφωνα της Meizu]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Ένας από τους κατασκευαστές που θα προμηθευτούν τον high end επεξεργαστή της Samsung θα είναι και η Meizu.

Το SoC που βρίσκεται στο εσωτερικό των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge της Κορεάτικης Samsung ενδέχεται να περάσει και στα τηλέφωνα της Meizu σύμφωνα με νέες πληροφορίες. Η μέθοδος ολοκλήρωσης 14nm FinFET του σχετικά "φρέσκου" Exynos 8890 θα βοηθήσει στην αύξηση της αυτονομίας της συσκευής καθώς ενώ οι επιδόσεις του είναι γνωστές από αυτές των δύο παραπάνω τηλεφώνων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κινέζικη Meizu θα ενσωματώσει σε κάποιο smartphone της τον εν λόγω επεξεργαστή μιας και το MX4 Pro διέθετε το SoC 5420, όμοιο με αυτό που βρισκόταν στο εσωτερικό των Galaxy note 4. Λίγο αργότερα, η εταιρία είχε ενσωματώσει και τον 7420 στο Pro 5 ενώ η "συνήθεια" θα συνεχιστεί και με το επόμενο μοντέλο.

[img_alt=Ο Exynos 8890 της Samsung στα τηλέφωνα της Meizu]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63067.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now