MetallicGR

ZTE Axon 7: High End specs σε προσιτό περιτύλιγμα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ZTE Axon 7: High End specs σε προσιτό περιτύλιγμα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η κινέζικη εταιρία λανσάρει επίσημα το νέο της high end smartphone Axon 7 το οποίο έρχεται με πλούσια χαρακτηριστικά όπως τον επεξεργαστή Snapdragon 820.

Το smartphone πλαισιώνεται από μεταλλικό housing και διαθέτει κάμερα 20MP για ποιοτικές φωτογραφήσεις και βίντεο 2160p στα 30fps. Η ZTE έβαλε τον καλό της εαυτό και αυτό διακρίνεται από την προσεγμένη και λιτή εμφάνιση που θυμίζει όμως έντονα αυτή του HTC 10. Στο εσωτερικό ζει ένας Snapdragon 820 επεξεργαστής με δύο πυρήνες χρονισμένους στα 2.15 GHz και άλλους δύο στα 1.6 GHz για λιγότερο απαιτητικά tasks. Υπάρχει και μια δευτερεύουσα κάμερα 8 MP για τις πολυαγαπημένες selfies.

Λόγω του SoC, το τηλέφωνο υποστηρίζει τη τεχνολογία QuickCharge 3.0 ενώ φέρει μπαταρία 3,250mAh. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 6.0.1 Marshmallow ενώ για να το αποκτήσετε απαιτούνται $450.

ZTE Axon 7 - Full phone specifications

[img_alt=ZTE Axon 7: High End specs σε προσιτό περιτύλιγμα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63880.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now