MetallicGR

Σπάει ρεκόρ η εφαρμογή Pokemon GO

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σπάει ρεκόρ η εφαρμογή Pokemon GO]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG] Μερικές ημέρες μετά τη κυκλοφορία του Pokemon GO και ήδη η εφαρμογή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία της Nintendo.

Η εφαρμογή - παιχνίδι Pokemon GO έφτασε σε νέα πρωτιά, λίγες μόλις ημέρες μετά τη κυκλοφορία της. Η επαυξημένης πραγματικότητας εφαρμογή έχει ήδη κατέβει αρκετά εκατομμύρια φορές, τόσο με επίσημο και νόμιμο τρόπο όσο και μέσω πειρατικών site σε περιοχές που δεν υποστηρίζεται επίσημα από την εταιρία ανάπτυξης. Παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει η εφαρμογή στην έκδοση 1.0, αρκετοί χρήστες παραμένουν και συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν.

Το μυστικό της επιτυχίας φαίνεται πως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίζεται, καθώς ο χάρτης του παιχνιδιού είναι μια ακριβής αναπαράσταση της περιοχής όπου παίζει ο χρήστης προτρέποντάς τον να κυνηγήσει τα Pokemon στην γειτονιά του!

Ένα από τα σημεία που αξίζει να σταθούμε, είναι αυτός της ενεργού βάσης δεδομένων που διαθέτει. Συγκεκριμένα, μέσα στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας, οι ενεργοί καθημερινοί παίκτες του Pokemon GO βρίσκονται μια ανάσα από αυτούς της γνωστής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Twitter στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα δεδομένα του Similar Web. Παράλληλα, η μετοχή της Nintendo αυξήθηκε κατακόρυφα, έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία της Ιαπωνικής εταιρίας.

[img_alt=Σπάει ρεκόρ η εφαρμογή Pokemon GO]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67389.png[/img_alt]

[img_alt=Σπάει ρεκόρ η εφαρμογή Pokemon GO]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67388.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now