Astalavista

Η VTX3D αποχωρεί από την αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η VTX3D αποχωρεί από την αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG]Τέλος των επιχειρήσεων από την Ταϊβανέζικη εταιρία.

Με μια σύντομη ανακοίνωση στην σελίδα της εταιρίας, η VTX3D ανακοίνωσε πως προωθεί όλες τις δραστηριότητες της στην μητρική εταιρία TUL, η οποία ελέγχει και την Powercolor. Η VTX3D που απευθυνόταν στις αγορές της Ασίας αλλά και της Ευρώπης, διευκρινίζει πως όλες οι εγγυήσεις των προϊόντων της θα διευθετούνται από την TUL. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει τερματισμός των επιχειρήσεων της εταιρίας.

Η VTX3D (Vertex & 3D) ιδρύθηκε το 2009 ως θυγατρική της TUL, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς, με την προσέγγιση της εταιρίας να είναι η κατασκευή προσιτών GPU με χρήση custom PCB. Από το 2014 όμως φάνηκε πως η TUL θέλησε να επικεντρωθεί περισσότερο στην άλλη θυγατρική της, την PowerColor, αφήνοντας στο περιθώριο την VTX3D.

[img_alt=Η VTX3D αποχωρεί από την αγορά]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture68272.jpg[/img_alt]

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

τώρα το ότι έκλεισε είναι μια κουβέντα, αφού μας λέει ότι έχει και την PowerColor, μπορεί να τα έκαναν μια σούμα και να συνεχίζει έτσι..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now