'They Shall Not Pass"' το πρώτο DLC για το Battlefield 1

Recommended Posts

[NEWS_IMG='They Shall Not Pass"' το πρώτο DLC για το Battlefield 1][/NEWS_IMG] Η EA ανακοίνωσε την ονομασία του πρώτου DLC για το επερχόμενο Battlefield 1 καθώς και το Premium Pass' DLC για το παιχνίδι.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που θα έχει βασικό παιχνίδι, τα DLC θα προσθέσουν και επιπλέον χάρτες, όπλα και οχήματα καθώς και περισσότερα Modes σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης της DICE. Οι άνθρωποι της εταιρίας αναφέρουν πως το πρώτο DLC για το παιχνίδι θα ονομάζεται They Shall Not Pass ενώ οι πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει είναι για την ώρα ελλιπείς και το μόνο στοιχείο που γνωρίζουμε είναι πως θα ενσωματώσει και Γάλλους στρατιώτες.

Το Premium Pass (που είναι το αντίστοιχο Season Pass) θα αποτελείται από μια συλλογή μελλοντικών DLC ενώ το κόστος του θα ανέρχεται στα $49,99. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου στο PC και τις κονσόλες. Το Season Pass θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Play as new armies including France in Battlefield 1 They Shall Not Pass, and the Russian Empire in an upcoming expansion pack
  • 16 new multiplayer maps
  • New Operations and game modes for more ways to play
  • New Elite classes
  • 20 new weapons
  • New vehicles
  • 14 Battlefield 1 Battlepacks containing stand-out weapon skins, delivered monthly from November 2016
  • 14 unique dog tags distributed over the course of the Battlefield 1 Premium Pass period

[img_alt='They Shall Not Pass"' το πρώτο DLC για το Battlefield 1][/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now