MetallicGR

Η Nokia επιστρέφει με δύο smartphones το Q4 του 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Nokia επιστρέφει με δύο smartphones το Q4 του 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nokia.jpg[/NEWS_IMG] Το Nokia C1 αναμένεται να είναι το τηλέφωνο που θα ξαναβάλει τη Nokia στο παιχνίδι της αγοράς των smartphones.

Σύμφωνα με το Nokiapoweruser, η Nokia δουλεύει επάνω σε δύο τουλάχιστον smartphones τα οποία Θα αποτελούν δημιουργήματα δικής της σχεδίασης και θα τρέχουν κάποια σύγχρονη έκδοση Android, ενώ με βάση τα renders που έχουμε στη κατοχή μας, ενδέχεται οι ειδικοί της Nokia να έχουν αναπτύξει και ένα αντίστοιχο interface για να ντύσει το λειτουργικό σύστημα της Google.

Η εξωτερική εμφάνιση διατηρείται αρκετά λιτή με απαλές γραμμές και στρογγυλεμένες άκρες και τη κάμερα τοποθετημένη στη γωνία δεξιά. Το όνομα "Nokia" βρίσκεται και αυτό σε περίοπτη θέση στη πλάτη της συσκευής. Όσον αφορά τα specs, λίγα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα πέρα από το μέγεθος που ίσως φτάνει τις 5 με 5.5 ίντσες ενώ θα πλαισιώνεται από 2 και 3GB RAM και άφθονη χωρητικότητα έως 64GB. Μαζί, η Nokia σχεδιάζει και wearables σύμφωνα με την ίδια πηγή.

[img_alt=Η Nokia επιστρέφει με δύο smartphones το Q4 του 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69820.png[/img_alt]

[img_alt=Η Nokia επιστρέφει με δύο smartphones το Q4 του 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69819.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Όχι wearbles και χαζομαρούλες, μην χάνεις τον στόχο Nokia! Βάλε επάνω από το android ένα MeeGo N9 UI και μια καλή κάμερα στη συσκευή και θα πάρεις την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now