MetallicGR

Ξεκλείδωτο BIOS για την ASUS Strix RX460 OC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ξεκλείδωτο BIOS για την ASUS Strix RX460 OC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc3.jpg[/NEWS_IMG] Όσοι θέλουν - με δική τους ευθύνη - να παίξουν με τη νέα mainstream κάρτα γραφικών RX 460, ο Elmor έχει τη λύση μέσω του νέου BIOS από την ASUS.

Η κάρτα διαθέτει τον Polaris 11 πυρήνα της AMD με 896 Stream Processrors και μέσω του BIOS που δίνεται από τον Elmor (ASUS) οι κάτοχοί της μπορούν να την αξιοποιήσουν καλύτερα και σε extreme συνθήκες ψύξης. Σημειώνει πως οι ανεμιστήρες και η ένδειξη της θερμοκρασίας δεν λειτουργούν οπότε οι χρήστες θα πρέπει να είναι υπερ-προσεκτικοί καθώς η κάθε λάθος κίνηση θα μπορεί να κάψει τη κάρτα.

Από το zip προτείνεται η εκτέλεση του backup BIOS πρώτα σε περίπτωση που χρειαστεί η επιστροφή σε stock ρυθμίσεις πριν την εκτέλεση του flash extreme BIOS.

Η ASUS αναφέρει πως μετά το φλασάρισμα του BIOS έχουμε στη κατοχή μας ρεύματα έως 1.6V που μπορούμε να θέσουμε μέσω του GPUTweakII ενώ πάντοτε τα ρολόγια παραμένουν στο 3D προφίλ. Το υψηλότερο TDP που επιτρέπει το BIOS είναι τα 72W με ένταση ρεύματος 75A και σύντομα ίσως υπάρξει πιθανότητα για περαιτέρω αύξησή του σε υψηλότερα επίπεδα.

[img_alt=Ξεκλείδωτο BIOS για την ASUS Strix RX460 OC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69860.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now