MetallicGR

Πτώση των μετοχών Samsung μετά την αποτυχία του Note 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πτώση των μετοχών Samsung μετά την αποτυχία του Note 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Πτώση $26 δις σημειώνουν οι μετοχές της Samsung μετά τα προβλήματα και την ανάκληση του Galaxy Note 7.

Σε εφιάλτη εκτυλίσσεται το Galaxy Note 7 για τη Samsung καθώς μετά το ξέσπασμα των πρώτων "κρουσμάτων" και την απόφαση για ανάκληση του μοντέλου, οι μετοχές της εταιρίας σημείωσαν πτώση της τάξης του 6,9% δημιουργώντας έτσι ανησυχίες στους μετόχους της. Το γεγονός ότι το τηλέφωνο διαθέτει προβληματική μπαταρία ήρθε γρήγορα στο φως και έτσι η Samsung προσπαθεί να διορθώσει τη κατάσταση με την απόσυρση των συσκευών από την αγορά.

Ειδικοί θεωρούν πως η πτώση θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες/μήνες όμως η Samsung δείχνει πεπεισμένη πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει γνωστές οι επιλογές που θα έχουν οι αγοραστές του handset ανά τον κόσμο για την προσωρινή ή μόνιμη αντικατάσταση με κάποιο άλλο μοντέλο της Κορεάτικης εταιρίας.

[img_alt=Πτώση των μετοχών Samsung μετά την αποτυχία του Note 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69883.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ας γίνει το πάθημα μάθημα.... να μάθεις άλλη φορά την ναυαρχίδα σου να την ξεχωρίζεις από τα δεύτερα μοντέλα samsung!! Φαντάσου να είχε και 3.5gb ram αντί για 4...ωωωωωω.... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now