MetallicGR

Η Logitech εξαγοράζει τη Saitek από τη MadCatz

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Logitech εξαγοράζει τη Saitek από τη MadCatz]http://www.hwbox.gr/images/news_images/logitech.jpg[/NEWS_IMG] Κίνηση που στόχο έχει να επεκτείνει τη δράση της στον χώρο του VR πραγματοποιεί η Logitech με την εξαγορά της εταιρίας Saitek.

Η Saitek ειδικεύεται στη κατασκευή joystick και άλλων λοιπών περιφερειακών χειριστηρίων για flights simulators και racing setups όσον αφορά τα racing simulators, έχοντας αρκετή αναγνώριση από τη κοινότητα. Ο επικεφαλής των gaming περιφερειακών της Logitech, Ujesh Desai, δήλωσε η εξαγορά των 13 εκατομμυρίων θα βοηθήσει την εταιρία και πιο ειδικά το gaming brand Logitech G, να εισχωρήσει στον χώρο του VR (ΕΙκονικής Πραγματικότητα) δημιουργώντας προτάσεις που έχουν να κάνουν με τον χειρισμό σε περιβάλλον VR και όχι απαραίτητα με την ανάπτυξη ενός headset.

Αυτό σημαίνει ότι με την υποθετική επικράτηση του VR και στον χώρο των simulators, ίσως έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει χειριστήρια για συγκεκριμένους τύπους παιχνιδιών, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία χρήσης καθώς και την αληθοφάνεια.

[img_alt=Η Logitech εξαγοράζει τη Saitek από τη MadCatz]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69982.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η Saitek είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο. Είχα κάποτε ένα πληκτρολόγιο της μεμβράνης και μου κράτησε 6 χρόνια μέχρι που το πούλησα και δούλευε ακόμα σα καινούριο. Δυνατή κίνηση μου φαίνεται!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now