MetallicGR

Μεγαλώνει σταθερά η αγορά των καρτών γραφικών λόγω των iGPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μεγαλώνει σταθερά η αγορά των καρτών γραφικών λόγω των iGPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Οι πωλήσεις φορητών υπολογιστών και σταθερών συστημάτων με ενσωματωμένα γραφικά είναι αυτά που βοηθούν την αύξηση της συγκεκριμένης αγοράς.

Μέχρι το 2020 η αγορά των καρτών γραφικών θα φτάσει περί τα 67.61 εκατομμύρια μονάδες σύμφωνα με νέα έρευνα που έρχεται στο φως. Κινητήριος δύναμη φαίνεται πως είναι τα φορητά συστήματα και η κλίση της αγοράς προς τις iGPUs έναντι των αποκλειστικών καρτών γραφικών οδηγεί την ανάπτυξη αγοράς σε νέα επίπεδα.

Η ταυτόχρονη μείωση των τιμών σε κονσόλες και η αύξηση των πωλήσεων σε smartphones που προορίζονται για gaming είναι μερικοί από τους λόγους που θα αποτρέψουν την υιοθέτηση του laptop gaming. Η αναφορά αναφέρεται στη περίοδο 2016 - 2020 και περιλαμβάνει μια αρκετά εκ βαθέων ματιά στη συγκεκριμένη αγορά με προβλέψεις και άλλα σημαντικά στοιχεία για τους κύριους παίκτες της (AMD - NVIDIA).

[img_alt=Μεγαλώνει σταθερά η αγορά των καρτών γραφικών λόγω των iGPUs]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums899-picture69137.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Μια μικρή διόρθωση στο κείμενο ,στην 2η παράγραφο.

Πρόκειται για 67.61 εκατομμύρια μονάδες και όχι για τζίρο,που προφανώς γράφηκε εκ παραδρομής.

''The analysts forecast global graphics processing unit (GPU) market to surpass 67.61 million units during the period 2016-2020''

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now