MetallicGR

Νέο high end laptop Strix GL702VM από την ASUS ROG

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο high end laptop Strix GL702VM από την ASUS ROG]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS πραγματοποιεί ακόμη μια αποκάλυψη αυτή τη φορά στον χώρο των laptop με μια gaming υλοποίηση με G-SYNC και προσεγμένο πληκτρολόγιο.

Το laptop κατασκευάζεται στις 17.3 ίντσες και η οθόνη του έχει ανάλυση 1080P και έτσι λόγω των σχετικά μεγάλων διαστάσεών του προορίζεται για συγκεκριμένους gamers. Το πληκτρολόγιο μπορεί να μην κάνει "κλικ" όμως 30-key rollover ενώ περιλαμβάνει και μια υποδοχή USB 3.1 Thunderbolt Type-C, τρεις USB 3.0 καθώς και μια HDMI, DisplayPort για τη σύνδεση με τηλεόραση ή οθόνη.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε έναν Intel Core i7 επεξεργαστή καθώς και NVIDIA κάρτες γραφικών όπως την NVIDIA GTX 1060 με μνήμη 6GB GDDR5 και RAM που αγγίζει 16GB. Το σασί ενσωματώνει επίσης και ένα τριπλό σύστημα ανεμιστήρων με ανεξάρτητα heatpipes για τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών φροντίζοντας έτσι για την αποδοτική και πολύωρη λειτουργία του συστήματος. Το σύστημα ελέγχεται από το πρόγραμμα ROG Gaming Center που δίνεται μαζί με το laptop και παρέχει από εργαλεία και εφαρμογές μέχρι εργαλεία παρακολούθησης συστήματος και επιλογές για overclocking. Τα specs του περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

[img_alt=Νέο high end laptop Strix GL702VM από την ASUS ROG]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70157.jpg[/img_alt]

[img_alt=Νέο high end laptop Strix GL702VM από την ASUS ROG]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70156.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now