gdp77

Το απόλυτο βιβλίο για το Ubuntu!

Recommended Posts

Tώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να γνωρίσετε, αλλά και να μάθετε σε βάθος το Ubuntu. Κατεβάστε το pdf, ελεύθερα και δωρεάν!!!

sidebar_image.png

Γραμμένο από τον βραβευμένο συγγραφέα Keir Thomas, το "Ubuntu Pocket Guide and Reference" είναι ένα εντελώς μοναδικός και συνοπτικός οδηγός για την καθημερινή χρήση του Ubuntu. Είναι το πιο δημοφιλές και ευρέως διαδεδομένο βιβλίο για το Ubuntu!

* Εστιάζεται σε βασικές δεξιότητες και σε βάθος γνώσεις που απαιτούνται για να γίνει κανείς έμπειρος χρήστης στο Ubuntu.

* Ευανάγνωστο, προσβάσιμο και εύκολα κατανοητό -ακόμη και αν δεν έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει πριν Linux.

* 100% νέο και πρωτότυπο! Γραμμένο εξαρχής για να καλύψει το Ubuntu 8.04 και 8.10.

Γιατί έφαγα ban στο linux-friendly insomnia για το ίδιο θέμα. Μετά από 2,2k + posts...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, το τσίμπησα και το έστειλα και σε 5-6 φίλους.

Αλλά γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να είναι είδηση ρε συ μία κυκλοφορία βιβλίου; Πόσα έχουν βγει ως τώρα; Δες το λίγο σφαιρικά και θα καταλάβεις γιατί μεταφέρθηκε στο Linux.

Σιγά το ζήτημα ;)

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ gdp, καποιος ειχε νευρακια στο insomnia μαλλον, αφου μοιραστηκανε και αλλα ban. Αστο να παει στην ευχη... :(

Μη τα παιρνεις τοσο, αλλα αν σε καθε βιβλιο που παρουσιαζοταν για καθε OS (και ειναι παααααρα πολλααα) βγαζαμε και "ειδηση", θα ειχε γεμισει η κεντρικη σελιδα με βιβλια και τσαμπα διαφημιση για τους δημιουργους :P

Στειλε ενα pm σε καποιον super moderator να σου εξηγησει το λογο του μπαν οταν σου ξαναεπιτραπει η εισοδος (δε τιθεται θεμα να μη σου επιτραπει).

Link to comment
Share on other sites

Είναι είδηση γιατί είναι πρώτη φορά που ένα πολυβραβευμένο best seller κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ σε μορφή pdf. Είναι είδηση γιατί απασχολεί πολύ περισσότερο κόσμο από άλλες ειδήσεις που βλέπουν τις πρώτες σελίδες του εν λόγω site (τη στιγμή που παρέχει μέσω ψήφου τη δυνατότητα στους users να ποστάρουν ειδήσεις).

Το ξέρω ότι κυκλοφορούν πολάααααα βιβλία για κάθε OS, αλλά free βιβλίο σε αυτό το επίπεδο, εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι να έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Είναι είδηση γιατί μπορεί να παρακινήσει 5, 10, 100 άτομα να ασχοληθούν με linux και έτσι να οδηγηθούμε σε έναν καλύτερο ψηφιακό κόσμο

Ας μη χαλιόμαστε περαιτέρω. Ο προσωπικός μου πόλεμος μαζί τους έχει ξεκινήσει, αλλά αυτό έχει να κάνει με εσωτερικές διεργασίες δικές μου.

Ας μείνει από αυτό το thread ότι ένα πολύτιμο βιβλίο μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο στα πρώτα του βήματα στο μαγικό κόσμο του linux και είναι δωρεάν. Spread the word :-)

Link to comment
Share on other sites

Αν σου πω οτι λογω αυτης της τεραστιας (σχετικα με τη μια σειρα γραμματα απο πανω) εικονας, δε προσεξα το "δωρεαν" που ειναι ακριβως απο πανω??!

Τοτε σαφως και πρεπει να αποτελει ειδηση και πολυ κακως καναν που το μεταφερανε!

Το κατεβαζω κι εγω αμεσως. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now