HyperionX Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Σήμερα κατάφερα να το ολοκληρώσω... Το χειροφρενο κουμπώσε μια χαρά χωρίς πολλές πατέντες.. Να πω ότι την ιδέα για το χειροφρενο την είδα στο youtube Στο δια ταύτα έπαιξα κάνα 2 ωρο project cars .. Νταξει νομίζω η τιμονιερα είναι σε πολύ καλό επίπεδο αληθοφανιας καταλαβαίνεις το παραμικρό σκαμπανεβασμα του δρόμου... Είναι και δυνατή η ανάδραση.. Σε μερικά σημεία χτυπάει τόσο δυνατά που κουνάει όλο το σταντ Μερικές πρόχειρο φώτο.. Ήδη σχεδιάζω κάλυμμα για το χειροφρενο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 το σταντ ποιο είναι ? ψάχνω και γω κάτι για την g27 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperionX Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Gt omega racing stand. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0178JJM0Y/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1 Το σταντ για το Shifter έχει δύο εκδόσεις V1 kai V2 Εγώ πήρα το V1 για να έχω χώρο για το χειροφρενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Εύγε, με γειες και καλοδούλευτα. Αν θέλεις βάλε και το ling από το youtube για το χειρόφρενο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetallicGR Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Noice! Βολικότατο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperionX Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Την ιδέα για για το χειροφρενο με πλακέτα από πληκτρολόγιο τη είδα εδώ Το επόμενο βήμα είναι αναλογικό χειροφρενο...πάλι από τον ίδιο youtuber Είναι καλός ο τυπος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...