George_o/c

H Kingston και τα 24GB DDR3 Value Ram kits

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f620941d0.png[/WRAPLEFT]H Kingston technologies επαναπροσδιορίζει τον όρο "ανάπτυξη" στις DDR3 μνήμες, τοποθετώντας την εξέλιξή τους στο σωστό δρόμο για ακόμα μία φορά, αυξάνοντας την χωριτικότητα των DDR3 memory module τους σε 4GB ! Όταν με το καλό βγουν τα kit-άκια σε μαζική παραγωγή, θα ανακοινωθούν τα 2x4GB dual-channel kits, 3x4GB και 6x4GB triple-channel memory kits. Προς το παρόν η εταιρεία άρχισε το testing των 4GB Εngineering Sample module τους, και όλα βαίνουν με επιτυχία.

Κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα "teaser" video (dubbed tech demo), χρησιμοποιώντας την πασίγνωστη Gigabyte GA-EX58-UD5 μαζί με ένα Core i7 920 και ένα "μαμούθ" 24GB DDR3 kit (6x4GB) στο οποίο πολλά virtual machines λειτουργούσαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό αποτελεί ένα πρώτο valid test, για το πόσο καλά είναι τα συγκεκριμένα kits και πόσο πολύ βοηθάει το να έχει κάποιος 24GB memory, καθώς μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά συστήματα επαγγελματιών παγκοσμίως, που χρειάζονται πολύ μνήμη για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Το video αυτό έχει ήδη ανέβει στο youtube και μπορείτε να το δείτε

Η Kingston τόνισε, ότι θα χρειαστούν περί τα $2000 για να παραχθεί το συγκεκριμένο 24GB kit ! Φαντάζεστε νομίζω λοιπόν, ότι η τιμή του όταν χτυπήσει τα ράφια δεν θα είναι εύκολα προσεγγίσιμη, εξάλλου η ο στόχος της Kingston δεν είναι η πώληση του kit αυτού στη mainstream αγορά.

Link to comment
Share on other sites

άνοιξε Crysis σε virtual machine - 1ο LoL

9 Vm's τρέχουν με ανοιχτό το Crysis πάλι σε VM - 2ο LoL

Gigabyte GA-EX58-UD5 άνετα με 24 GB - 3ο LoL

(άρα ξέρω τον διάδοχο της μητρικής μου)

Βέβαια ώραια θα ταν για αρχή να βγούν τα 2x4GB dual-channel kits...

Thumbs UP !!

Link to comment
Share on other sites

πολύ καλο αλλα εαν ειδατε στο τελος την τιμη !!!

πανω απο δυο χιλιαρικακια για 24gb ram...

Ειναι πολα τα λεφτα Αρη.....(που λεει και η διαφιμηση)

Link to comment
Share on other sites

το κοινο που απευθυνεται εχει ηδη αλλες επιλογες με χωρο για πολυ περισσοτερη (και φθηνοτερη...) μνημη. εχεται ακουσει για σταθμους εργασιας; workstation. magic word.

πανακριβες μητρικες με πολλους επεξεργαστες κλπ κλπ. τα ορια ειναι μονο τα χρηματα που μπορει να δςσει κανεις

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now