Sol

Κι άλλο τσιμέντο, κι άλλο νέφος στην Αττική

Recommended Posts

Εμείς οι ίδιοι καταστρέφουμε την Αθήνα και το περιβάλλον... Μπορεί ο Σουφλιάς κι ο κάθε Σουφλιάς να δίνει άδεια για 500 στρέμματα, αλλά αν διαβάσεις παρακάτω, ήδη βγήκαν μερικά @@δάκια και ζητάνε να "χαλαρώσουν" οι όροι δόμησης...

Οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για τα κομμένα δένδρα στην Πατησίων, είναι αυτοί που παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο τα κ@λάμαξά τους και δε μπορούμε να περάσουμε οι πεζοί, πόσο μάλλον τα ΑΜΕΑ. Στο κάτω κάτω, υπόγειο θα είναι το πάρκιν, μπορεί από πάνω να ξαναγίνει το πάρκο

Η Αθήνα είναι γεμάτη πολυκατοικίες, που ΕΜΕΙΣ χτίσαμε για αντιπαροχή. Είναι γεμάτη αυτοκίνητα που ΕΜΕΙΣ οδηγούμε και έχουμε 3 σε κάθε οικογένεια. Είναι γεμάτη σκουπίδια και γόπες που ΕΜΕΙΣ πετάμε κάτω γιατί είμαστε γύφτοι.

Link to comment
Share on other sites

το cinquecento μου είναι 900cc και δε καπνίζω, βρίζω αυτούς που δε θέλουν να λερώσουν το τασάκι από το ακριβό 4άλιτρο leased suv τους (που ναι δε με πειράζει αν φάει μολότοφ).

Ρε wizard δεκτό το οτι μπορεί να ξαναγίνει πάρκο, αλλά το πιστεύεις πραγματικά? Τι πιθανότητες δίνεις π.χ να γίνει κανά κατάστημα?

Το ότι ήμαστε γύφτοι βέβαια είναι δεδομένο. Εγώ για ενημέρωση πόσταρα τα links

Link to comment
Share on other sites

...πες τα ρε Γιωργάρα έχεις απόλυτο δίκιο!! και το κακο ειναι μαν ότι βλέπω ολους του πιτσιρικάδες και κάνουν ακριβώς τα ίδια, παρκάρουν όπου ναναι και στην λένε κιόλας, καλά αυτο με τις γόπες και τα σκουπίδια που τα πετάνε έξω για να μην βρωμίσει το μπουρδέλο τους ειναι must πλέον, σε φαση που την λέω στεγνα και με μια φυσικοτητα απαντανε και τι σε νοιαζει έσένα. Πραγματικα ΔΕΝ υπάρχει ιχνος παιδείας, καπου το έχει χάσει αυτη η χώρα, ειμαστε ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΙ και κολλημένοι μέχρι κόκκαλο!!

Link to comment
Share on other sites

Τις προάλλες πήγα στο Μαρινόπουλο. Ακριβώς μπροστά στην είσοδο έχει δύο θέσεις πάρκιν για αυτοκίνητα ΑΜΕΑ. Φυσικά ήταν πιασμένες, από άτομα που δεν είχαν ανάγκη, κι πάλι φυσικά, το πάρκιν ήταν σχετικά άδειο!

Κολλάω και στους δύο, το γνωστό αυτοκολλητάκι.

Και πάλι φυσικά όταν βγήκα, είχαν φύγει, είχαν παρκάρει άλλοι δύο και τα αυτοκόλλητα τα έβγαλαν και τα πέταξαν κάτω...

Link to comment
Share on other sites

...ρε δεν καταλαβαινει ο κόσμος σου λέω, έχει χρόνια οσφυοκαμψια :hehe:

...ας πάνε όμως να τα κανουν αυτά σε καμια Γερμάνία, Βέλγιο κτλ και θα σου έλεγα εγώ πως θα το σήκωνε ο γερανός στο 2λεπτο.

...εγώ ξέρω μαν ότι τους περνει για αυτο τα κανουν, δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά, μόνο ξέρουν να βάζουν διαφημισεις για φορολογική συνειδηση, καθίκια όλοι τους!!

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Kαι σου βγαινει μετα γνωστος υπουργος της τωρα κυβερνησης να σου λεει απλα σαν να μη συμβαινει τιποτα οτι κοιταχτε δεν φοροδιαφευγω αλλα Φοροαποφευγω! Τι σημαινει αυτο, φοροαπαφυγη ειναι ενας καθαρος τροπος σε εισαγωγικα να κοροιδεψουμε το κρατος για την περιουσια που εχουμε....Γραφω την περιουσια μου σε ολα τα ατομα της οικογενειας ακομη και στον σκυλο , και ετσι οταν ερθει η σειρα μου να φορολογιθω οι μεγαλη συντελεστες δεν θα με πιασουν...! Και μετα αφου εγινε αυτο βγαλανε και το ΣΠΟΤΑΚΙ να μας πουνε τι ακριβως δεν καταλαβα, γιατι δεν βαλανε και του ΥπουΡγο στο σποτακι να μας πει για φορολογικη Συνειδηση! (ΣΛΟΓΚΑΝ: ΓΡΑΦΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ !

Link to comment
Share on other sites

Τι ακριβώς μας φταίει κάποιος που "φοροαποφεύγει"; Επειδή είναι υπουργός; Χέστηκα... Θα γράψω κι εγώ στο σκύλο μου το ακίνητο και δε θα πληρώνω τίποτα. Αν υπάρχει νόμος που να το επιτρέπει όμως μόνο στον υπουργό, τότε ναι, μου φταίει, γιατί είναι άνισο.

Εμένα ξέρετε ποιοί μου φταίνε; ΕΣΕΙΣ!

Γιατί πάτε στην καφετέρια και σας δίνουν απόδειξη που είναι κομμένη 2 ώρες πριν και δε λέτε τίποτα. Πληρώνετε κι αντί να τη σκίσετε, την αφήνετε στο τραπέζι να την ξαναδώσουν στον επόμενο.

Σας βάφουν το σπίτι, κι ο μπογιατζής τα παίρνει μαύρα, για να γλιτώσετε 10-15%. Με τον υδραυλικό και τον ηλεκτρολόγο το ίδιο...

Πληρώνεται νοίκι 600? και δέχεστε απόδειξη για 350?. Πάτε στο γιατρό και δεν παίρνετε απόδειξη. Πάτε ταβέρνα και πληρώνετε επειδή σας το έγραψε στο τεφτέρι.

Αυτά μου φταίνε. Κι επειδή είμαι μισθωτός και δε μπορώ να κλέψω, εγώ πληρώνω τη νύφη για τον κάθε @@ρα αυτοαπασχολούμενο κι επιχειρηματία που με ΚΛΕΒΕΙ! Γιατί ο υπουργός και οι βουλευτές είναι 300... Οι άλλοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες και με κλέβουν καθημερινά!

Link to comment
Share on other sites

Τα σχέδια για τη Πατησίων είναι να κάνουν υπόγειο parking site και επάνω κανένα 5όροφο πολυκατάστημα, μιας και έχουμε λίγα επί της Πατησίων. Και στο κάτω κάτω, για να μπορέσει να μην γίνει πάρκο, θα χρειαστεί να βάλουν αρκετούς τόνους χώμα, που δεν τους συμφέρει, γιατί για να διατηρήσουν τους ίδιους χώρους, θα χρειαστεί να σκάψουν κάπου στα 15-25 μέτρα παραπάνω, που αυτό σημαίνει (χ*c)^3 παραπάνω λεφτά από ότι κανονικά (x μέτρα και c τιμή τ. μέτρου).

Πάντως αυτό που είδα να γίνεται, είναι το ότι έχει στηθεί και εκεί μια επιχείρηση για να κερδίζει χρήματα, από τους ίδιους που το προστατεύουν. Το βλέπω κάθε μέρα σχεδόν μιας και μένω κοντά!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now