Nikelu Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Wind 24αρι πληρωνω , η οικοδομη δεν ειναι και τοσο παλια , ισως δεκαετιας; Καποτε ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειπαν απλα βγαλτο απο το σπλιτερ και ανεβηκε οντως η συνδεση στα 21. Με τηλεφωνο ταυτοχρονα δεν το εχω δει να ακουμπαει τα 21 . Υπαρχει περιπτωση να φταιει το ρουτερ η κατι αλλο; Αν δεν ειχα παλια 21 δεν θα αναρωτιομουν καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetallicGR Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Είναι voip το τηλέφωνο; Τηλέφωνο παίρνεις χωρίς router δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikelu Posted September 20, 2017 Author Share Posted September 20, 2017 Προφανως, καπως το διευθετησαν τωρα ειμαι στα 20/24 αλλα δεν εχω ping πια. Τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 κάνε την fastpath. Θα χάσεις λίγο σε Down, αλλά θα βελτιωθεί το ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 βασικα, δεν θέλω να σε απογοήτευσω, αλλα ειναι τραγικοί, μόνο Cosmote/Nova πλέον οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Έβαλα πρόσφατα Nova(παλιά forthnet) σε σπίτι με 43 attenuation και πιάνω 9-10mbps με σωστή απόκριση-ping και χωρίς λάθη, παλιά με hol/voda με το ζόρι 5-6mbps οτι ναναι και με OTE 7-8mbps αλλα σταθερά! Κάνε αιτηση online για Nova 2play σε 10 μέρες θα είσαι κομπλέ. Δεν δουλεύω σε κάποια εταιρία απλά είμαι χρόνια στο τεχνικό κομμάτι και πλέον ξέρω πολύ καλά τι πουλάει ο καθένας τους! Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...